Πολιτική Απορρήτου

Στο 192.168.8.1, προσβάσιμο από το https://192-168-8-1.com/, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το 192.168.8.1 και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράστηκαν ή / και συλλέγουν στο 192.168.8.1. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτόν τον ιστότοπο. Η Πολιτική απορρήτου μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Γεννήτρια πολιτικής απορρήτου και το Δωρεάν Γεννήτρια Πολιτικής Απορρήτου.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την Πολιτική απορρήτου μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητούνται και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις παράσχετε, θα σας καταστούν σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, το περιεχόμενο του μηνύματος ή / και τα συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε.

Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση email και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Παρέχετε, λειτουργείτε και διατηρείτε το webste μας
  • Βελτιώστε, εξατομικεύστε και επεκτείνετε το webste μας
  • Κατανοήστε και αναλύστε πώς χρησιμοποιείτε το webste μας
  • Αναπτύξτε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες και λειτουργικότητα
  • Επικοινωνήστε μαζί σας, είτε άμεσα είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με το webste και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
  • Στείλτε σας email
  • Βρείτε και αποτρέψτε την απάτη

Αρχεία

Το 192.168.8.1 ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και ένα μέρος των αναλυτικών υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, Πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής / εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των κλικ. Δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Ο σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

Το Google Cookie DART του DoubleClick

Η Google είναι ένας προμηθευτής τρίτων στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιεί επίσης cookies, γνωστά ως cookies DART, για την προβολή διαφημίσεων στους επισκέπτες του ιστότοπού μας με βάση την επίσκεψή τους στο www.website.com και σε άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι επισκέπτες ενδέχεται να επιλέξουν να απορρίψουν τη χρήση των cookies DART, μεταβαίνοντας στην Πολιτική απορρήτου της διαφήμισης και του δικτύου περιεχομένου της Google στην παρακάτω διεύθυνση URL - https://policies.google.com/technologies/ads

Πολιτικές απορρήτου διαφημιστικών συνεργατών

Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την Πολιτική απορρήτου για καθέναν από τους διαφημιστικούς συνεργάτες του 192.168.8.1.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ή τα δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookie, JavaScript ή Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και συνδέσμους που εμφανίζονται στο 192.168.8.1, οι οποίοι αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών τους και / ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε σε ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Σημειώστε ότι το 192.168.8.1 δεν έχει πρόσβαση ή ελέγχει αυτά τα cookie που χρησιμοποιούνται από διαφημιστές τρίτων.

Τρίτων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Πολιτική Απορρήτου του 192.168.8.1 δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από ορισμένες επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookie μέσω των μεμονωμένων επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση cookie με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης στο Web, μπορείτε να τις βρείτε στους αντίστοιχους ιστότοπους των προγραμμάτων περιήγησης.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνιας έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση για τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή και όχι να πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων GDPR

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το δικαίωμα διόρθωσης - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Το δικαίωμα διαγραφής - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία - Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων - Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για τα παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθούν, να συμμετέχουν και / ή να παρακολουθούν και να καθοδηγούν την ηλεκτρονική τους δραστηριότητα.

Το 192.168.8.1 δεν συλλέγει εν γνώσει του Προσωπικά Στοιχεία από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αφαιρέστε αμέσως αυτές τις πληροφορίες από τα αρχεία μας.