192.168.8.2

192.168.8.2 A ruhet një IP e veçantë për të përdorur panelin administrues të routerëve. Kjo & më shumë IP të ngjashme me 192.168.77.1, 192.168.123.1, 192.168.8.1, etj. janë standarde të njohura plotësisht në të gjithë botën për IP-të e routerit. Në literaturë, ajo është quajtur edhe si "Default Gateway IP".

 192.168.8.2 HyrjaLa http://192.168.8.2 Adresa IP renditet nga Autoriteti i Numrave të Caktuar në Internet IANA si pjesë e 192.168.8.0 / 24 rrjete të largëta. Në hapësirën private, adresa IP nuk i është deleguar ndonjë kompanie të caktuar dhe çdokush duhet të përdorë adresën IP pa konsensusin e një regjistri rajonal të Internetit siç përcaktohet në RFC 1918, ndryshe nga një adresë IP publike.

Qasja në faqen e administratorit

  • Thjesht shkruaj 192.168.8.2 në shiritin e adresave të një shfletuesi.
  • Në tryezë, mund të përdorni faqen e administratorit dhe gjithashtu sigurohuni që të identifikoheni në PW. Duke klikuar lidhjen 192.168.8.2 ju mund të përdorni edhe hyrjen në të.
  • Gjithashtu, do të gjeni të gjitha rezultatet e kërkimit për privatët 192.168.8.2 Adresa IP.
  • Nëse jeni duke kërkuar të gjeni hyrjen për pa tel, routerin, pikën e hyrjes ose modemin, mund ta përdorni thjesht duke klikuar në lidhjen për HTTPS ose HTTP. 

Më shumë në 192.168.8.2

192.168.8.2 Adresa IP është e shënuar me Autoriteti i Numrave të Lejuar në Internet IANA si një degë e rrjetit të izoluar 192.168.8.0. Në hapësirën e izoluar, adresa IP nuk i është caktuar një organizate ekskluzive, si dhe ISP, dhe të gjithë mund të përdorin adresa të tilla IP pa marrëveshjen e një regjistri të internetit rajonal të Internetit.

Pastaj përsëri, paketat IP të adresuara nga një gamë personale nuk mund të dërgohen përmes internetit të përbashkët, dhe për këtë arsye nëse një rrjet i tillë personal dëshiron t'i bashkëngjitet Internetit, duhet të arrihet përmes një ndërmjetësi të konvertuesit të adresave të rrjetit (madje të quajtur edhe NAT) serveri portë. Një ilustrim i një porte NAT mund të jetë një router pa tel ose me tel që merrni nga një furnizues me bandë të gjerë.

  • Për ta provuar këtë, duhet të fusni në shiritin e adresës 192.168.8.2 të shfletuesit tuaj të preferuar të internetit të ngjashëm me Mozilla Firefox ose Google Chrome & identifikohuni me emrat e përdoruesit si dhe fjalëkalimet e ofruara nga furnizuesi juaj.
  • Ju mund të përdorni lloje të tilla të rrjeteve private të adresave IP në rrjetet tuaja lokale si dhe t'i jepni pajisjeve të tilla si një tabletë, PC, laptopë dhe smartphone. Pritësi zotëron pajisjen 192.168.8.2 Adresa IP.

Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi për 192.168.8.2

Emri i përdoruesitFjalëkalimin
adminadmin
admin(Asnjë)
adminFjalëkalimi

 

Lini një koment