192.168.8.200

Adresa IP 192.168.8.200 është e rezervuar për të hyrë në ekranin e administratorit të routerit. Kjo IP, si dhe të tjera si 192.168.1.11, 192.168.8.1 dhe 192.168.168.1, janë IP të routerit të njohura botërisht. Në literaturë, ajo është e njohur edhe si "Default Gateway IP".

192.168.8.200 HyrjaDiapazoni i adresës IP nga 192.168.0.0 deri në 192.168.255.255

Një adresë IP si 192.168.0.0 si edhe 192.168.255.255 është një pjesë e rrjeteve lokale të përshkruara. Sapo pajisja të komunikojë bashkërisht pa u futur në internet krijohet ky rrjet personal. 192.168.8.200 adresat zbulojnë një vend të bashkuar në kutinë e internetit, një kompjuter në LAN ose ndonjë vegël të ndryshme në rrjet.

Defaultshtë parazgjedhja e hyrjes IP e cila ruhet për routerët pa tel ose modemë. Në shiritin e adresave duke kyçur 192.168.8.200 në shfletuesin do të fitoni qasje në kufirin e administratorit të routerit. Kryesisht 192.168.8.200 ushtrohet nga prodhues të tillë si Asoka. Thjesht nuk është IP standarde personale për routerin. Për shembull, ka shumë IP të ndryshëm 192.168.2.1, 192.168.0.1, or 192.168.1.1 të cilat u përdorën për të hyrë në panelin e kontrollit të Pikës së Hyrjes në linjën e energjisë. Kjo IP standard është emëruar edhe Default IP Gateway.

 

Për të rivendosur PW për 192.168.8.200

  • E tëra çfarë ju duhet të bëni është të rivendosni modemin. Kjo mund të bëhet lehtësisht duke shtypur ndërprerësin e rivendosjes në pjesën e pasme ose në bazën e modemit. Nëse e keni mbajtur çelësin e vogël për 20 sekonda, (duhet ta bëni këtë duke përdorur një kruese dhëmbësh), atëherë modemi kthehet në mjedisin e fabrikës.
  • Thjesht duhet të keni parasysh se kur është modemi juaj rivendosni, ju do të humbni lidhjen tuaj në internet. Prandaj këshillohet të merrni ndihmën e një ekspertize në mënyrën.
  • Nëse keni shumë pak informacion, ju rekomandojmë që të merrni ndihmë nga dikush që ka atë lloj eksperience.
  • La 192.168.8.200 Adresa IP ofrohet nga Consortium GARR, ajo i përket CDIR 192.167.0.0/16. Thjesht shkruaj 192.168.8.200 ose duke klikuar në ndërprerës bëni një traceroute.
  • Sapo adresa 192.168.8.200 të njohë routerin, një faqe në internet e administratës mund të merret nga shfletuesi i internetit.
  • Shkruani https://192.168.8.200 për hapjen e ndërfaqes së konfigurimit, në shiritin e adresave të shfletuesit. Në raste të tjera, këshillohet të përdorni pseudonimin i cili zbulon pajisjen në rrjet.

Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi për 192.168.8.200

RouterEmri i përdoruesitFjalëkalimin
Shquaradminadmin
Shquaradmin(Asnjë)
ShquaradminFjalëkalimi

Lini një koment