192.168.8.250

Private 192.168.8.250 Shpjegimi i IP Një adresë IP 192.168.8.250 është në hapësirë 192.168.8.1 - 192.168.8.255. Ky varg adresash përdoret nga rrjetet Home. Për çdo vegël, një router mund të caktojë 192.168.8.250 (iPad, laptopë, PC Home, telefona celularë, etj.) Të rrjeteve lokale pa ndërhyrjen e njeriut.

192.168.8.250 Hyrja192.168.8.1 - 192.168.8.255 Gama e IP ku IP 192.168.8.250 është një fragment i një diapazoni personal IP që ndjek standardet e fiksuara RFC 1918. Adresa e njëjtë në 192.168.8.250 nuk jep pëlqimin në internetin e përbashkët. Një portë ose ndonjë server proxy duhet të lidhet me internetin nëse përdoren rrjetet private.

Pse janë 192.168.8.250 adresat kaq të njohura?

Siç dihet, 192.168.8.250 IP është pjesë e rrjeteve të rezervuara të klasës C. Ky rrjet varion nga 192.168.0.0 - 192.168.255.255. Kjo e bën adresën totale të arritshme IP 65,535. Diapazoni përdoret shpesh në rrjetet e izoluara pasi që janë të organizuara ngarkesa të routerëve 192.168.8.1, 192.168.0.1, 192.168.1.1, ose si adresat e tyre të paracaktuara.

Nëse lidheni me këtë rrjet nga laptopët, skedat, telefonët ose në këtë rast do të merrni një adresë IP për shembull 192.168.8.250.

Hyni në router

  • Me shfletuesin janë në dispozicion të gjithë routerët;
  • Në shfletuesin tuaj futni https://192.168.8.250 nëse adresa IP e ruterave tuaj është 192.168.8.250.
  • Mund të shikoni faqen e hyrjes.
  • Përdoruesit më të përdorur rregullisht, si dhe fjalëkalimet, janë "1234""admin", Ose"zero".
  • Thjesht shikoni në dokumentet e itinerarit tuaj.

Nëse 192.168.8.250 nuk është IP i ruterit tuaj

Nëse adresa IP nuk është IP-ja juaj e routerit, mund të rikuperoni me udhëzimin Ipconfig IP-në e routerit (mezi Windows, për Linux si dhe përdorimin e Mac nëse konfiguroni).

  • Shtytje fillim, goditi të kandidojë, fut në "cmd”& Shtyj të hyjë kyç
  • Shkruani config dhe shtyj të hyjë.

Lista e emrave të përdoruesit dhe fjalëkalimeve të routerit.

Nëse router-i Fjalekalimi i perdoruesit nuk ka ndryshuar Great! Lista ju jep autorizimet e Parazgjedhura. Me listën thjesht gjeni routerin tuaj.

Emri i përdoruesitFjalëkalimin
adminadmin
admin(Asnjë)
adminFjalëkalimi

Router IP Fjalëkalimet e administratorit, si dhe 192.168.8.250 Login IP, është një adresë IP ku routerë të tillë si Linksys & etiketa të tjera të rrjetit që përdorin si vend hyrje ose gateway. Bizneset vendosin hyrjen e administratorit të routerit në këtë adresë për të lejuar guvernatorët e rrjetit të konfigurojnë rrjetet e tyre si dhe routerët.

 

Lini një koment