192.168.8.254

La https://192.168.8.254 Adresa IP është regjistruar në Autoritetin e Numrave të caktuar në Internet IANA si një pjesë e rrjetit në distancë 192.168.8.0-24. Në hapësirën e izoluar, adresat IP nuk janë caktuar për ndonjë biznes të caktuar dhe të gjithë mund të përdorin adresat IP pa miratimin e një regjistri rajonal të internetit siç ilustrohet në RFC 1918, duke kontrastuar adresat IP komunale.

192.168.8.254 HyrjaIdentifikohu IP Router i parazgjedhur 192.168.8.254

IPshtë IP i paracaktuar i hyrjes që ruhet për modemin ose routerin pa tel. Ju do të keni hyrjen në linjën e administratorit të routerit tuaj duke çelur 192.168.8.254 brenda shiritit të adresave të shfletuesit. 192.168.8.254 është përdorur kryesisht nga etiketa të tilla si D-Links. Nuk janë vetëm IP standarde për routerët. Për shembull, ka shumë IP 192.168.0.1, 192.168.2.1, or 192.168.1.1, të cilat përdoren në afrimin e VoIP Gateways tuaj, paneleve të kontrollit. Kjo IP standard është quajtur edhe si Default IP Gateway.

Jo të gjithë publiku janë të vetëdijshëm për ruterin e tyre IP pasi në shumicën e ngjarjeve thjesht ekziston një vend ku duhet të futni IP 192.168.8.254. Kjo është ajo ku procedura e konfigurimit e zbatuar nga një operator. Më pas, ju nuk merrni kontakt me të 192.168.8.254. Sidoqoftë, shpesh duhet të ndryshoni SSID (emrat e rrjeteve WiFi), kontrollet prindërore ose fjalëkalimet WiFi. Atëherë ju dëshironi 192.168.8.254 IP Pas hyrjes në router do të shihni panelet e navigimit këtu jeni të aftë të administroni trafikun e të dhënave, të kuptoni statistikat dhe të ndërtoni vendosjen e routerit.

192.168.8.254 ju në thelb duhet të kyçni http://192.168.8.254 në shfletues dhe kjo do t'ju drejtojë në hyrjen e faqes në internet në panelet tuaja të administratorit. Ju thjesht riorganizoni modemin në cilësimin e fabrikës nëse dyshoni për PW ose nëse hasni ndonjë ndeshje të pasaktë në PW tuaj.

Rivendosni PW për 192.168.8.254?

E tëra çfarë ju kërkohet të bëni është rivendosja e modemeve. Kjo mund të bëhet lehtësisht duke klikuar thjesht në tastin e rivendosjes në pjesën e prapme ose në bazën e modemeve. Thjesht shtypni këtë ndërprerës minutë për 20 sekonda rreth (mund të jetë e nevojshme të përdorni një kruese dhëmbësh), atëherë modemi mund të rikthehet në mjedisin e fabrikës.

  • Ajo që duhet të mbani në mend është se pasi të rivendosni modemin, mund të humbni lidhjen tuaj në internet. Prandaj është mirë që të merrni ndihmën dhe këshillat e personelit me përvojë në këtë shqetësim. Nëse nuk keni shumë informacion, propozohet që ju të merrni mbështetje nga dikush që ka këtë lloj informacioni.
  • 192.168.8.254 Adresa IP është një adresë IP personale. Adresa IP në distancë përdoret në rrjete të brendshme lokale (LAN) dhe ato nuk shihen në internet. Adresa IP e largët përshkruhet në RFC e vitit 1918 (IPv4) si dhe 4193 (IPv6) RFC.
  • Një IP e veçantë 192.168.8.254 është për tërheqjen e panelit admin të routerit. Të gjitha IP-të e tjera si p.sh. 192.168.0.99,192.168.8.1, 192.168.4.1, etj pranohen njëkohësisht për IP-të e routerit universal. Edhe në literaturë është përshkruar si "Porta e Paracaktuar IP".

Dikush mund të përballet me zgjedhjet e sigurisë konkretisht, DNS, proxy, LAN, WAN, Menaxhimi i Rrjetit, cilësimet WLAN, blloku WPS ADSL, DSL, MAC, IP QoS, shumë më tepër.

Lista e përdoruesit dhe fjalëkalimit të mundshëm

RouterEmri i përdoruesitFjalëkalimin
D-Link(Asnjë)admin
D-Link(Asnjë)privat
D-Link(Asnjë)publik
D-Linkadmin(Asnjë)
D-Linkadminadmin

Lini një koment