Emri i përdoruesit të paracaktuar të routerit dhe lista e fjalëkalimeve

Për të parë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e paracaktuar për routerin tuaj, zgjidhni atë nga lista më poshtë.

Këtu janë disa informacione të njohura të kredencialeve të routerit.

Markë Identifikohu IP Emri i përdoruesit Fjalëkalimin
D-Link http://192.168.0.1 'bosh' admin
TP-LINK http://192.168.0.1 admin admin
Netgear http://192.168.1.1 Fjalëkalimi admin
ASUS http://192.168.1.1 Fjalëkalimi admin
Linksys http://192.168.0.1 - admin
Belkin http://10.1.1.1 admin -
ZyXEL http://192.168.1.1 1234 -
TRENDnet http://10.0.0.2 'gjeneruar rastësisht' " admin
Tendë http://192.168.1.1 (Asnjë) (Asnjë)
Buall http://192.168.13.1 1234 rrënjë
Edimax http://192.168.2.1 1234 admin
Sagemcom http://192.168.254.254 (afishe në pjesën e poshtme të pajisjes) admin
SMC http://192.168.2.1 shpejtësi e lartë cusadmin
brinjë http://192.168.100.1 Fjalëkalimi -
Actiontec http://192.168.0.1 Fjalëkalimi admin
LevelOne http://192.168.0.1 Fjalëkalimi -
Huawei http://192.168.1.1 vodafone / admin1234 vodafone / admin
I zgjuar http://192.168.0.1 admin admin
Cisco http://10.0.0.1 Fjalëkalimi admin
Technicolor http://192.168.0.1 - përdorues

Kompania më e zakonshme e routerit përdori detajet e modelit

Kompania Router Model Protokoll Emri i përdoruesit Fjalëkalimin
2 TELIHOMEPORTAL Rev. SBC YAHOO! DSL(Asnjë)2Teli(Asnjë)
3 COMCOREBUILDER Rev. 7000/6000/3500/2500TELNETrregullojsinnet
3MVOL-0215 ​​ETJ.SNMPvullnetinvullnetin
3UJDES3 DMHTTPAdministrator3 kujdes
RRJETA TC NCELURUARADSL CPE DHE DSLAMTELNETsysadmanikus
AKONETIRUTER(Asnjë)adminadmin
AKTONT-ONLINEHTTPasnje0
ACCTON T-ONLINEAKTONMULTI(Asnjë)0
ACEEXROUTER ADSL MODEMHTTPadmin(Asnjë)
ACTIONTECGE344000-01HTTP(Asnjë)(Asnjë)
ADC KENTROXROUTER PACESETTERTELNETn / asekret
ADICSKALAR 100/1000HTTPadmini sigurt
ADTRANIMX2800TELNETn / aadtran
RRJETET ADVANTEKLAN pa tel 802.11 G / BMULTIadmin(Asnjë)
AETRASTARBRIDGE BEHTTPadminFjalëkalimi
AIRITETETALLHTTP(Bosh)(Bosh)
ALAKSALAGJ7800R(Asnjë)operator(Asnjë)
ALCATEL4400Consolemtcl(Asnjë)
ALLIEDTELESYNMULTImenaxhermik
TELESYN AleateAT-8024 (GB)Consolen / aadmin
ALLNETVERSIONI I SOFTUARIT MODEM T-DSL Rev.: V1.51HTTPadminadmin
ALTEONIAKEDIREKTORI3Consoleadmin(Asnjë)
AMBITADSLTELNETrrënjë(Asnjë)
AMITECHROUTER DHE PIKA E HYRJES Pa tel 802.11G 802.11B Rev. NDONJEHTTPadminadmin
KONTROLLET ANDOVERINFINITY Rev. ÇDOConsoleaccacc
AOCPUNT E ZENIT 4.0MULTIn / aadmin
APC9606 SLOT SMARTTELNETn / adorë e fshehtë
APPLESTACIONI BAZE I AEROPORTIT (GRAPHITE) Rev. 2MULTI(Asnjë)publik
ARECAKONTROLLUESIT E RAIDSConsoleadmin0
ARESCOMMODEM / ROUTER Rev. 10XXTELNETn / aatc123
ARTEMPORBINRJA - CPD-XT-B Rev. CPD-XT-BTELNET(Asnjë)admin
ASANTEINTRAÇELESMULTINdërprerësAsante
NDODHJURIEMULTILexo vetemlucenttech2
SHIKONIROUTER Rev. AR804UHTTPadminepikrouter
ASMAXAR701U / ASMAX AR6024HTTPadminepikrouter
ASPEKTIACD Rev. 6HTTPklientasnje
ASUSWL-500G Rev. 1.7.5.6HTTPadminadmin
ATLANTISA02-RA141MULTIadminatlantis
AVAYAG3R Rev. V6ConsolerrënjëRRENJE500
AKSINETCAM Rev. 200/240TELNETrrënjëkalojë
AXUSAXUS YOTTAMULTIn / a0
AZTEKDSL-600EHTTPadminadmin
DATACOM BAUSCHPROXIMA PRI ADSL PSTN ROUTER4 Pa telMULTIadminepikrouter
RRJETET E GJYKATAVESWITCH Rev. 350TTELNETn / aNetIC
BelkinF5D6130SNMP(Asnjë)MiniAP
BENQRrugë pa tel AWL 700 Rev. 1.3.6 BETA-002MULTIadminadmin
miliardBIPAC 5100HTTPadminadmin
BINTECBIANCA / BRICK Rev. XM-5.1SNMPn / asnmp-Kurth
SISTEMET E VESHJEVE BLUPROXYSG Rev. 3.XHTTPadminartikon
BMCPatrulla Rev. 6MULTIpatrullëpatrullë
PROGRAM BMCPATROL Rev. GJITHABMC UNIKAdministratore njëjta gjë në të gjithë
MarkëModelProtokollEmri i përdoruesitFjalëkalimin
BREEZEKOMPërshtatësit e BREEZECOM Rev. 3.X(Asnjë)n / aMjeshtër
BROADLOGJIKROUTER XLTHTTPwebadminwebadmin
BROKADAOS Pëlhurë Rev. GJITHAMULTIrrënjëfivranë
VËLLANC-3100H(Asnjë)(Asnjë)hyrje
BUFFALOBUFFALO Rev. GJITHAHTTPrrënjën / a
Kabllor dhe pa telMODEM / ROUTER ADSLMULTIadmin1234
CABLETRONMODEM / ROUTER NETGEAR DHE SSR(Asnjë)rrjetëzues(Asnjë)
KanionRUTERMULTIAdministratoradmin
KajmanCAYMAN DSL(Asnjë)n / a(Asnjë)
CELERITETIMEDIATOR Rev. MULTIMULTIndërmjetësndërmjetës
CELITCCPROMULTIcelitcelit
KONTROLLISIGUREPLATFORMA Rev. NG FP3Consoleadminadmin
CIFHERTRUSTIRONMAIL Rev. ÇDOMULTIadminFjalëkalimi
CISCOENGINE CACHEConsoleadmindiamant
CNETMODET ADSL CNET 4PORT Rev. CNAD NF400MULTIadminepikrouter
COM3OLEHTTPadminadmin
COMPAQMENAXHUESI I PAMJES(Asnjë)administratoradministrator
KOMANDUARCT536 +MULTIadmin(Asnjë)
PERBASHKTRUTERHTTPn / aepikrouter
KORESIONIKORESIONI 3112HTTPAdministratoradmin
BASHKIMI CTCATU-R130 Rev. 81001AMULTIrrënjërrënjë
CIBERGUARDT ALL GJITHA FIREWALLS Rev. GJITHACONSOLE + PASPORTI1cgadmincgadmin
CIKLADATPR 1000TELNETsupersur
D-LinkDSL-G664T Rev. A1HTTPadminadmin
Gjysmëpërçuesit DALLASTINI MODULI I JAVA TB EMBEDUAR Rev.TELNETrrënjëkazanët
TË DHËNATBSASX / 101(Asnjë)n / amë lejo të hyj brenda
DATAWIZARD.NETSERVER FTPXQFTPanonim[email mbrojtur]
DAVOXUnisonMULTIrrënjëdavoks
DD-WRTDD-WRT V23 SP2 (09)HTTPrrënjëadmin
DERRIMEDEMONHTTPMDemonShërbyesi
DELLPRINTER LASER 3000CN / 3100CNHTTPadminFjalëkalimi
DEMARCMONITOR I RRJETITMULTIadminmy_DEMARC
DEUTSCH TELEKOMMT-SINUS 130 DSLHTTP(Asnjë)0
DEUTSCHE TELEKOMT-SINUS DSL 130HTTPadmin(Asnjë)
ZHVILLIMIKONSOLA E ORBITOR DEFAULT(Asnjë)n / aURË
DIKTAFONIPROLOG(Asnjë)PBXPBX
DIGJIKOMAMIKELANGELOMULTIadminmikelanxhelo
DIGICORPVIPERTELNETn / aURË
DRAYTEKVIGOR Rev. GJITHAHTTPadminadmin
DYNALINKRTA230MULTIadminadmin
E-KONROUTER ECON DSLRUTERadminepikrouter
E-TECHROUTER ADSL ETHERNET Rev. SHTOJCA A V2HTTPadminepikrouter
EKOLIFIGATEWAY Rev.(Asnjë)adminadmin
EDIMAXHARDWARE BROADBAND ROUTER Rev. HARDWARE: REV A. KODI I BOTTS: 1.0 KODI I RUNIMIT 2.63HTTPadmin1234
EFIKASSPEEDSTREAM DSLTELNETn / aadmin
RRJETA EFIKASVERSIONI SPEEDSTREAM 5711 Rev. TELEDANMARK (VETEM .DK)Consolen / a4getme2
ELSAZYRA LANCOM ISDN ROUTER Rev. 800/1000/1100TELNETn / acisco
ENTERASYSANG-1105 Rev. I panjohurHTTPadminnetadmin
ENTRASGETACCESS Rev. 4.X DHE 7.XGUI WEB ADMINwebsecadmme Ndrysho
ERICSONERICSSON ACC(Asnjë)rrjetëzuesrrjetëzues
ESPDIGIVIEW PRO4NHTTP11111111
EVERFOKUSPOWERPLEX Rev. EDR1600MULTIadminadmin
EXABYTEMAGNUM20FTPanonimExabyte
RRJETET EKSTREMET ALL GJITHA ÇelsatMULTIadmin(Asnjë)
F5BIGIP 540MULTIrrënjëparazgjedhur
F5-RRJETETBIGIPMULTIn / a(Asnjë)
PIKA E RRJEDHJES2200 SDSLTELNETadminadmin
FORTINETFORTIGATATELNETadmin(Asnjë)
RRJETET E SHKURTRISMENAXHERI I RRJETIT IRONVIEW Rev. VERSION 01.6.00A (PAKETA E SHERBIMIT) 0620031754HTTPadminadmin
FIRETEKBIOS PCConsolen / aPosteri
FUJITSU SIEMENSRRUGTHTTP(Asnjë)lidh
PROGRAM FUNKRADIUSI I RREZUAR NE Çelik Rev. 3.XPRONETSOREadminradius
GERICOMPHOENIXMULTIAdministrator(Asnjë)
Giga8 IPPRO1000MULTIAdministratoradmin
GVCE800 / RB4HTTPAdministratoradmin
HPI SHOHMULTIadminISEE
HuaweiMT880RMULTITMAR # HWMT8007079(Asnjë)
IBLITZZBWA711 / Të GJITHA Modelet Rev. GJITHAHTTPadminadmin
IBMKALONI ROUTERS OEMTELNETn / atë ngjitet
IHOIOIHOH Rev. LKNLKNHTTPAdministratorpilou
IMAISHAPER TRAFIKU Rev. TS-1012HTTPn / a(Asnjë)
INKONINCHON Rev. INCHONMULTIadminadmin
INFOSMARTROUTER SOHOHTTPadmin0
TEKNOLOGJIA INTEGRALERISHIKIMI REV. 4ConsoleAdministratormë lejo të hyj brenda
INTELSHIVAMULTIrrënjë(Asnjë)
INTENODG201 Rev.(Asnjë)admingjirafë
NDËRBAZASERVER PASR BAZ DN E TAT DHNAVE INTERBASE Rev. ALLMULTISYSDBAmjeshtër
INTERMECLAN Lëvizës Rev. 5.25MULTIndërmecndërmec
INTERSHOPINTERSHOPI Rev. 4HTTPoperator$ chwarzepumpe
INTERSISTEMETCACHE POST-RDMSConsolesistemsys
INTEXorganizatorMULTIn / a(Asnjë)
SHPIKJELIVEBOXHTTPadminadmin
JonNELU Rev. NELMULTIn / aadmin
IPSTARROUTER / RADIO SATELITI IPSTAR Rev. V2HTTPadminoperator
IRONPORTIPAJISJET E GATEWAY MESAZHIMITMULTIadminhekurudhë
JAHTROUTER ADSL Rev. AR41 / 2AHTTPadminepikrouter
JD EDWARDSWORLDVISION / ONEWORLD Rev. GJITHA (?)ConsoleJDEJDE
JDEWORLDVISION / ONEWORLDMULTIPRODDTAPRODDTA
MIKROPROCESIMI I JDSHYDRA 3000 Rev. R2.02Consolehidrasna(Asnjë)
DëllinjëISG2000MULTIekran netoekran neto
KALATELCALIBUR DSR-2000EMULTIn / a3477
KONICA MINOLTAMAGICOLOR 2300 DLMULTI(Asnjë)1234
KTIKS-2260TELNETsuperpërdorues123456
KYOCERAECOLINK Rev. 7.2HTTPn / aPASSWORD
LANCOMIL11MULTIn / a(Asnjë)
LANTRONIKASERVER Terminal i LANTRONICSTCP 7000n / ahyrje
LANTRONIXTerminal LANTRONIXTCP 7000n / alantronix
RRJETI LATISGarda e kufiritMULTIn / a(Asnjë)
LGARIA IPECS Rev. GJITHAConsole(Asnjë)xhan
LINKSYSWAP11MULTIn / a(Asnjë)
LIVINGSTONRUTER IRXTELNET! rrënjë(Asnjë)
RRJETET E LIDHURAT ALL GJITHA PRODUKTET E LIDHURA Rev. Deri në 2.7ConsoleSetupndryshim (thirrje)
LOGITECHKRYETARI MOBILE LOGITECHBLUETOOTH(Asnjë)0
SHKELQIM I gjateISSCFGHTTPadmin0
LOOPCOM(Asnjë)(Asnjë)adminepikrouter
LUCENTM770TELNETsupersuper
MARCONISWECHES FORM ATMMULTIami(Asnjë)
MAXDATAMS2137MULTIn / a(Asnjë)
KAFESCM 3100 Rev. 4.1MULTIscmadminscmchangeme
MCDATASWITCH / Drejtorët e FCMULTIAdministratorFjalëkalimi
MEDIATRIX 2102MEDIATRIX 2102HTTPadmin1234
MEDIONIRRUGTHTTPn / a@medion
MEGASTARBIOSConsolen / ayll
MENTECMICRO / RSXMULTIMICRORSX
MERCURY234234 Rev. 234234SNMPAdministratoradmin
MERIDIANPBX Rev. ÇDOTELNETshërbimbuzëqeshje
MIKROPLEKSSERVER PRINTTELNETrrënjërrënjë
MIKROROUTER900ICONSOLE / MULTIn / amë lejo të hyj brenda
MICROSOFTMN-SERIA(Asnjë)(Asnjë)admin
MIKROTIKROUTER OS Rev. GJITHATELNETadmin(Asnjë)
MilanMIL-SM801PMULTIrrënjërrënjë
MINOLTA QMSMAGICOLOR 3100 Rev. 3.0.0HTTPoperator(Asnjë)
MINETELPBX MINTEL(Asnjë)n / aSISTEMI
MITEL3300 ICP Rev. LEKHTTPsistemFjalëkalimi
MOTOROLAKABLIRUESTELNETkabllorrouter
PROGRAMI MROMAXIMO Rev. V4.1MULTISYSADMsysadm
NAIINTRUSHIELD IPS Rev. 1200/2600/4000SSH + KONSOLA E WEB-itadminadmin123
NECBARAZIMI WARPSTARTELNETn / a(Asnjë)
NetCOMMNB1300HTTPadminFjalëkalimi
NetgearRM356 Rev. ASNJTELNET(Asnjë)1234
NETGENEZARAPORTIMI I WEB-it NETANALIZSHTTPnaadminnaadmin
NETOPINETOPIA 9500TELNETnetopianetopia
NETPORTISHPREH 10/100MULTISetupSetup
RRJETSORZJARRIMULTIekran netoekran neto
NETSTARNETPILOTMULTIadminFjalëkalimi
PAJISJET E RRJETITNETCACHE Rev. ÇDOMULTIadminNetCache
SHOQRIT E RRJETITPAJISJE SIGURIA E WEBSHIELD E500HTTPe500e500këmbim
RRJETI KudoNWR11BHTTP(Asnjë)admin
ZGJIDHJE TJETRNW230NXT14HTTPmysafirmysafir
NGSECNGSECUREWEBHTTPadmin(Asnjë)
NIKSUNNETETEKTORIMULTIVCRNetVCR
E SHKURTMBIOS PCConsolen / axdfk9874t3
NOKIA7360MULTI(Asnjë)9999
NORTELLIDHJE MERIDIANMULTIdisttek4ta
NRG OSE RICOHPRINTER DSC338 Rev. 1.19HTTP(Asnjë)Fjalëkalimi
NULLSOFTSHOUTCAST Rev. 1.9.5PLSadminme Ndrysho
OKIC5700HTTPrrënjëshifra 6 e fundit e adresës MAC
OLITECRrugë modemi SX 200 ADSLMULTIadminadslolitec
OLITEC (TRENDCHIP)Rrugë modemi SX 202 ADSLHTTPadminadmin
OMNITRONIXTAT DHNAT-LINK Rev. DL150MULTI(Asnjë)SUPER
OMRONGJ104FHMULTIn / a(Asnjë)
ONIXONDSL X402HTTPrrënjërrënjë
HAPUR LIDHJEOC: // WEBCONNECT PROMULTIadminSCO
HAPURWAP GATEWAY Rev. ÇDOHTTPsysuplink
ORAKLIORACLE RDBMS Rev. ÇDOMULTIsistemi / menaxherisys / change_on_instalo
ORANGELIVEBOXHTTPadminadmin
ORIGO(Asnjë)(Asnjë)adminkont2004
OSICOMSERIA NETPRINT Rev. 500 1000 1500 DHE 2000TELNETMenaxherMenaxher
OVISLINKWL-1120APMULTIrrënjë(Asnjë)
TAT DHNAT MIKRO PACIFIKEKARVESA E DISKUT UNIVERSAL MAST 9500 Rev. ESM VER. 2.11 / 1Consolepasdite(Asnjë)
PANASONICCF-28MULTIn / a(Asnjë)
DATABILITETI I PENRITSERVERI terminal VCP300MULTIn / asistem
PENTAGRAMIMODEM CERBERUS ADSL + ROUTERHTTPadminFjalëkalimi
PENTAOFICEROUTER SATTELNET(Asnjë)pento
PENTASAFEMENAXHERI VIGJILENT I SIGURIS Rev. 3KONSOLA E MENAXHERIT VIGILENT SIGURISPSEAadmin$ sigurt $
PERLECS9000 Rev. ÇDOConsoleadminsuperpërdorues
PHOENIX V1.14PHOENIX V1.14MULTIAdministratoradmin
PIRELLIRUTER PIRELLIMULTIadminmu
PLANETWAP-1900/1950/2000 Rev. 2.5.0MULTI(Asnjë)parazgjedhur
POLIKOMITelefonat me zë të zëritHTTPPolycomSpIp
PRESTIGJINOBILE Rev. 156MULTIn / a(Asnjë)
PROXIMORINOCO 600/2000 Rev. LEKHTTP(Asnjë)(Asnjë)
PSION TEKLOGIX9150HTTPmbështetjeh179350
KOMPJUTERI PIRAMIDBENHUR Rev. GJITHAHTTPadminadmin
TEKNOLOGJIA E KUINTUMIT INC.SERIA TENOR Rev. GJITHAMULTIadminadmin
RADWARELIDHJESSHlplp
RAZONARRIGJE RAID(Asnjë)n / azona e bastisjes
RRJETET RAMPUEBRAMP(Asnjë)wradmintranscell
KAPELE E KUQEREDHAT 6.2HTTPpiranhaq
RESEARCHBIOS PCConsolen / aCol2ogro2
RICOHAFICIO Rev. AP3800CHTTPsysadminFjalëkalimi
RMRM LIDHMULTISetupme Ndrysho
PAMRMBLEDHJEPlatforma e aksesit pa telMULTIadminFjalëkalimi
SAGEME SHPEJT 1400MULTIadminepikrouter
SAMSUNGMAGICLAN SWL-3500RG Rev. 2.15HTTPpublikpublik
ATLANTA SHKENCOREDPX2100 Rev. FURNIZUAR me COMCASTHTTPadminw2402
SENAO2611CB3 + D (802.11B AP pa tel)HTTPadmin(Asnjë)
TEKNOLOGJIA E SERVERITMENAXHUESI I FUQIS SEM SHTETRIS SMULTIGEN1gen1
SHARPAR-407 / S402MULTIn / a(Asnjë)
SIEMENSSE515HTTPadminn / a
SIGMASIGMACOMA IPSHARE Rev. SIGMACOM ROUTER V1.0HTTPadminadmin
SIIPSTROJAN Rev.8974202MULTIAdministratorganteng
TEKNOLOGJIA SILEXPRICOM (PRINTSERVER)MULTIrrënjë(Asnjë)
SITARAPUNWT E QYTETARAVEConsolerrënjë(Asnjë)
SITECOMT ALL GJITHA ROUTERS WIFIMULTI(Asnjë)sitecom
SMARTSWITCHROUTER 250 SSR2500 Rev. V3.0.9MULTIadmin(Asnjë)
SMCBARRIKA 7004 AWBRMULTIadmin(Asnjë)
KRAMEPRO Rev. LITEDHE SOHO1.79 +Multi
ZGJIDHJA 6LLOGARIT E VIZTOPISMULTIaaashpesh bosh
SONIC-XSONICANIME Rev. ONTELNETrrënjëadmin
SONICWALLGJITHA Rev. GJITHAHTTPadminFjalëkalimi
SOPHIA (Schweiz) AGMBROJTSIHTTPSadminMbrojtës
SORENSONSR-200HTTP(Asnjë)admin
SPEEDCOM(Asnjë)(Asnjë)adminkoneksant
Rrjedha e shpejtë5660TELNETn / aadminttd
ShpejtësiaHASE-120MULTI(Asnjë)shpejtësia
SPHAIRONAR860HTTPadminx $ l # 12
KamëCPEConsolemundësoj(Asnjë)
SUNJAVAWEBSERVER Rev. 1.X 2.XADMINSRVadminadmin
MIKROSISTEMET E DIELLITILOM E X4100 Rev. 1.0HTTPrrënjëme Ndrysho
SWEEXPA WIRELESS ADSL 2/2 + MODEM / RUTER 54MBPS(Asnjë)SweexMysweex
ZVICRIP 10STELNETobjektivFjalëkalimi
SYBASEHASVERVERHTTPjagadmin(Asnjë)
simbolSERIKA SPECTRUM Rev. 4100-4121HTTPn / asimbol
TANDBERGTANDBERG Rev. 8000MULTI(Asnjë)TANDBERG
TAT DHNAT TANDBERGDLT8000 AUTOLOADER 10XConsolen / a10023
TANDEMTACLMULTIsuper.super(Asnjë)
EKIPI XODUSXENIUMOS Rev. 2.3FTPxboxxbox
TEKLOGIXAKSESPONIMIMULTIAdministrator(Asnjë)
SISTEMET TELCOEDGE LINK 100ConsoleTelefoniaTelefonia
TELEDATRRUGTHTTPadmin1234
TELETRONIKAWL-CPE-ROUTER Rev. 3.05.2HTTPSadmin1234
TELEWELLTW-EA200MULTIadminFjalëkalimi
TELINDUS1124HTTPn / a(Asnjë)
TELLABETTITAN 5500 Rev.FP 6.XMULTItellabëttellabs # 1
ENDAW311R + Rev. V1.0192.168.0.1adminadmin
TERAYONI PANJOHUR Rev. I FURNIZUAR nga ComcastHTTP(Asnjë)(Asnjë)
TIARA1400 Rev. 3.XConsolediademëtiaranet
TOPSECZJARRIMULTImbinjeritalent
TRENDNETTEW-435BRM(Asnjë)adminadmin
TRICHEERWM81_2D7 Rev.(Asnjë)(Asnjë)Fjalëkalimi
TROYEXTENDNET 100ZXMULTIadminshtrirje
SISTEMI TVTSHPREHJA G5MULTIArtizanatit(Asnjë)
ROBOTIKA SH.B.A.SURECONNECT 9003 ADSL ETHERNET / ROUTER USBMULTIrrënjë12345
UBEEDDW361 Rev.DOKSIS 3.0përdoruespërdorues
UNEXRRUGTHTTPn / aFjalëkalimi
E PAPREJTURUIP1869V (VONAGE)HTTPadminadmin
UNISYSMCP CLEARPATHMULTINAUNAU
ROBOTIKA SH.B.A.MODEM ADSL ETHERNETHTTP(Asnjë)12345
US21100060HP OMIBOOK 6100MULTIn / a(Asnjë)
VASKOMIDWARE VACMAN Rev. 2.XMULTIadmin(Asnjë)
VERIFONIVERIFON JUNIOR Rev. 2.05(Asnjë)(Asnjë)166816
VERILINKNE6100-4 NETENGINE Rev. IAD 3.4.8TELNET(Asnjë)(Asnjë)
MEDIAT E VIRGJRESSUPERHUB NETGEAR(Asnjë)adminme Ndrysho
RRJETET VIZUALEUPTIMI VIZUAL T1 CSU / DSU Rev. 1Consoleadminvizual
VODAFONEDSL-EASYBOX 802 Rev.(Asnjë)rrënjë123456
VONAGED-LINK VTAHTTPpërdoruespërdorues
PUNT VXMiscMULTIadminadmin
WANADOOLIVEBOXMULTIadminadmin
WangWangMULTICSGsusam
KUVENDIFIREBOX 1000MULTIadmin(Asnjë)
WESTELLVERSALINK 327MULTIadmin(Asnjë)
WYSEWINTERM Rev. 5440XLConsolerrënjëi mençur
X-MIKROROUTER X-MICRO WLAN 11B BROADBAND Rev. 1.2.2 1.2.2.3 1.2.2.4 1.6.0.0MULTIsupersuper
XAVI7000-ABA-ST1Consolen / a(Asnjë)
XDXDD Rev. XDDDMULTIxdxd
XEROXPAJISJE MULTI FUNKSIONALEMULTIadmin2222
XYLANOMNISWITCHTELNETadminkaloni
XYPLEXRRUGTPORTI 7000n / asistem
JAKUMORRUGTHTTPadminadmin
ZCOMWIRELESSSNMPrrënjëadmin
Zebra10/100 SERVER PRINTMULTIadmin1234
ZONETZSR1134WE Rev.(Asnjë)mysafirmysafir
ZOOMMODEM ZOOM ADSLConsoleadminzoomadsl
ZTEZXV10 W300 Rev.PPPOA / PPPOEadminadmin
ZXDSLZXDSL 831(Asnjë)ZXDSLZXDSL
CIKSELPRESTIGEHTTPn / a1234