192.168.8.1

4.4/5 - (154 sora)

192.168.8.1 Alamat IP mangrupikeun gateway pribadi pikeun fitur router Jaringan Daérah Lokal anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngadamel modifikasi sapertos ngarobih kecap akses sareng nami pangguna, atanapi nambihan firewall pikeun kaamanan anu langkung saé. IP ieu teu bisa dipaké dina jaringan éksternal; Éta milik anjeun nyalira sareng muka aksés dina jaringan asal anjeun ku kituna sadaya alat tiasa nyambungkeun sacara efisien sareng setélan khusus anu cocog pikeun aranjeunna!

IP 192.168.8.1 dianggo pikeun komunikasi sareng sababaraha sistem dina jaringan pribadi. Éta ogé dianggo dina ngonfigurasi alat jaringan ku ngenalkeun prosedur login.

Kumaha Login 192.168.8.1?

  1. Buka browser wéb anjeun, ketik URL http://192.168.8.1 dina palang alamat sareng pencét "asup"Pikeun muka halaman login setélan router
  2. Lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun pikeun halaman kredensial router (biasana biasana admin/admin)
  3. Sakali asup, anjeun tiasa nyaluyukeun detil sapertos kecap akses wifi, atanapi aktipkeun fitur kaamanan jaringan sapertos firewall pikeun ngajagi diri anjeun tina sagala rupa ancaman siber nalika nyambung ka jaringan umum di luar bumi anjeun!
  4. Anjeun oge bisa tweak setelan patali alamat ip jeung nomer port lamun perlu!
  5. Saatos ngadamel parobihan, tong hilap simpen éta sateuacan kaluar tina halaman setélan standar router!

Konpigurasikeun Router liwat 192.168.8.1

Saatos anjeun lebet kana panganteur router dina 192.168.8.1, waktuna pikeun ngarobih setélan kanggo terang pilihan kahiji anjeun. Senar angka & singgetan ageung sigana moal tiasa dideukeutan, tapi anjeun gampang gampang terang yén sadaya pangaturan tiasa disetél deui janten standar ku pencét tombol. Tapi éta ngabantosan terang dimana ngamimitianana; ku sabab éta hal anu paling penting anu anjeun kedah robih nyaéta wincik lebet anu di luhur disebatkeun:

  • Milih setélan umum ménu
  • Pilih sandi router atanapi pilihan anu sami-namanya
  • Tulis kata sandi anu anjeun pikaresep
  • Simpen modifikasi na.

Anjeun bahkan kedah kéngingkeun nami pangguna pikeun router dina ménu anu sami anu tiasa anjeun ngarobih kana nami pilihan kahiji anjeun.                                                                                                               

Ngarobih Alamat IP Lokal 192.168.8.1

Hiji setting deui anu anjeun tiasa robih nyaéta alamat IP lokal tina router, sareng langkung jauh ngeunaan bédana antara alamat IP umum & lokal anu dijelaskeun di handap. Upami anjeun ngarobih alamat IP lokal tina router na, anjeun moal terang kumaha aksés ka router dina 192.168.8.1, janten anjeun kedah mastikeun pikeun ngémutan alamat pangénggalna. Pikeun ngarobih alamatna:

  • Didatangan ménu setelan atanapi pilihan anu sami-namina
  • Pencét dina setélan jaringan pilihan.
  • Di handap setélan router, tulis dina alamat IP anu anjeun pikaresep
  • Nyimpen modifikasi

Salah sahiji alamat IP standar nyaéta 192.168.8.1, tapi henteu sapertos 192.168.0.1 or 192.168.1.1 henteu sering perusahaan nganggo alamat internal ieu. Éta bakal rasional nyarios yén ampir sadayana henteu nganggo éta. Kantun hal ieu henteu satuju sareng aranjeunna, sabab ngagaduhan fungsionalitas anu sami - biasa dilebet dina panganteur wéb tina router.

Ngarobih Ngaran Jaringan Wi-Fi

Ngaliwatan setélan tina router anu asli anu dirobih, anjeun tiasa ngamimitian mendakan tambihan ku nami jaringan Wi-Fi router anu janten tempat anu hadé pikeun ngamimitian. Service Set Identifier atanapi SSID mangrupikeun nami anu misahkeun jaringan Wi-Fi router tina anu sanésna caket. Ngaranna tiasa janten naon waé anu anjeun pikahoyong upami henteu ngaganggu. Sacara standar, nami na tiasa rada umum janten ngabantosan ngabédakeun jaringan anu anjeun kedah:

  • Didatangan ménu setélan anu sanésna -dina pilihan
  • Pencét dina setélan nirkabel pilihan.
  • Tulis dina nami jaringan anu anjeun pikaresep di jero kotak SSID
  • Simpen modifikasi na.

Saatos ngarobih nami jaringan Wi-Fi, anjeun bahkan tiasa ngalereskeun kecap akses. Kotak kecap konci bakal aya dina ménu anu sami sareng nami jaringan.

Setelan overhead bakal ngantepkeun anjeun ngatur kaamanan router anu penting anu penting pikeun mastikeun yén anu ngotéktak net liwat jaringan anjeun aman dilakukeun. Ti dieu, wilujeng sumping pikeun mendakan pilihan router anjeun langkung seueur. Seueur router pikeun ngiringan setélan kolot anu tiasa disiapkeun, & sakedik anu bakal ngijinkeun setelan sababaraha jaringan atanapi layanan VPN mana waé.

Langkung seueur ngeunaan IP 192.168.8.1

192.168.8.1 Ieu Anu disebut gateway, swasta, atanapi alamat IP lokal anu dianggap luhur jaringan Wi-Fi. 192.168.8.1 Gé dipaké pikeun duanana aksés kana interface router sareng ngamungkinkeun alat anu sanggup net pikeun nyambung ka router na. Anjeun tiasa nganggap alamat IP tina router anjeun salaku PO Box kanggo mail. Sadaya paket anu anjeun peroleh ngalangkungan kantor pos langsung ka PO Box, sanaos anjeun badé kumpul, router anjeun teras bakal ngintunkeun pos kana alat PC anu nungtut.

Upami anjeun nyepeng alat sareng Daptar IP & 192.168.8.1 nyaéta alamat anu salah, anjeun bakal mendakan jandela login sakali nyeratna dina palang alamat peramban. Teras anjeun ngan saukur kedah nganggo nami pangguna & kecap akses standar.

Ngungkulan alamat IP 192.168.8.1

Dina sababaraha waktos, umum pikeun ngalaman masalah anu béda sareng router anjeun. Upami anjeun henteu tiasa ngalangkungan layar login, aya sababaraha elemen anu anjeun kedah nimbangkeun. Verifikasi pikeun mastikeun yén internét anjeun ajeg sareng henteu turun naek. Hiji pilihan deui nyaéta nganggo paréntah Paréntah pikeun mastikeun gerbang standar. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun alamat IP anu lepat pikeun aksés antar muka pangguna. Kanggo langkung seueur bantosan, anjeun bahkan tiasa ngahubungi supplier internét anjeun.

Aya sababaraha sarat anu kedah urang turutan pikeun asup ka alamat IP ieu & ngadamel modifikasi anu diperyogikeun. Anu paling penting nyaéta ayana di lingkungan jaringan router atanapi ngan ukur lebet. Konstrain pangbadagna ngeunaan alamat IP ieu téh nya éta teu bisa kapanggih dina WWW & ku kituna eta compels kami pikeun jadi di wewengkon jaringan router pikeun ngadeukeutan ka panganteur web. Pangotektak wéb urang kedah janten pajeulit (Google Chrome, Mozilla Firefox, jsb.) sabab padika ieu peryogi dukungan HTML5 pop-up.

Upami anjeun mangrupikeun admin tina penghibur anu aya ka alamat IP 192.168.8.1 teras ku cara nganggo alamat IP 192.168.8.1, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé perobihan anu diperyogikeun pikeun router anjeun & bahkan ngarobih setélan standar router anjeun.

Di sagigireun éta, anjeun tiasa nambihan seueur alamat IP ieu sapertos ngarobih nami pangguna, kecap akses, ngatur setélan jaringan, konfigurasi firewall & seueur deui.

Ieu sababaraha fitur penting alamat IP 192.168.8.1.

  • Ngarobih Sandi & Ngaran pamaké.
  • Ngadalikeun Setélan QoS & Jaringan.
  • Buka blokir & Meungpeuk Alat Akhir.
  • Nyiapkeun firewall & Security Setting
  • Modeu Wifi Sémah.
  • Konfigurasi WPS
  • Jeung leuwih.

Anjeun tiasa ngarobih & ngarobih setélan ieu saatos anjeun lebet kana halaman wéb admin tina router anjeun anu kagolong kana alamat IP 192.168.8.1. Sareng lebet kana Alamat IP 192.168.8.1, anjeun kedah nyerat dina alamat alamat alamat IP bar http://192.168.8.1 tina panyungsi anjeun atanapi klik kanggo ngakses dukungan admin panyambung anjeun dina alamat IP 192.168.8.1.

Anjeun kudu ngonpigurasikeun deui router anjeun pikeun pamakéan leuwih comfy. Aya deui setélan anu anjeun tiasa nyetél dina panel administrasi router. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan antarmuka wéb.

Poho ngaran pamaké sarta Sandi pikeun 192.168.8.1 alamat ip?

Upami anjeun hilap nami pangguna sareng kecap konci anjeun pikeun 192.168.8.1 Alamat IP, aya sababaraha léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngareset aranjeunna

  1. Milarian manual router anjeun atanapi milarian kredensial standar online. Kaseueuran router gaduh pangguna standar sareng kecap akses didaptarkeun dina manual maranéhanana nu bisa dipaké pikeun ngasupkeun kaca setelan router urang
  2. Coba kombinasi universal sapertos "admin" atanapi "sandi" (upami teu acan dirobih)
  3. Upami sadayana gagal, pencét tombol "Reset" router anu aya di tukangeun alat nganggo penjepit kertas/pin. Ieu bakal mulangkeun router anjeun ka setélan pabrik na.

Daptar Username sareng Sandi pikeun 192.168.8.1

routerngaran nu maképassword
HUAWEITMAR # HWMT8007079(Taya)
HUAWEIadminadmin
HUAWEInu makenu make

 

Merk ngagunakeun 192.168.8.1

Rupa-rupa merek nganggo 192.168.8.1 salaku alamat IP router standar, kalebet sababaraha anu utama sapertos Netgear, D-Link, Belkin jeung Huawei. Leuwih ti éta, alamat ieu ogé dipaké ku paling TP-Link alat-alat sapertos router sareng extender jangkauan pikeun ngasupkeun antarmuka Wéb pikeun konfigurasi. Saterusna, éta ogé bisa dipaké pikeun alat jaringan séjén kayaning hubs, switch jeung modem

FAQ alamat IP

1. Naon alamat IP 192.168.8.1?

Jawab: 192.168.8.1 mangrupikeun alamat IP pribadi anu dianggo ku seueur router salaku gateway standar pikeun ngaksés halaman setélanna sareng ngadamel konfigurasi atanapi parobihan ka aranjeunna, kalebet nyetél kecap konci sareng pangguna, ngatur jaringan tamu, setélan QoS (Quality of Service) jsb.

2. Kumaha kuring ngakses kaca admin router urang kalawan 192.168.8.1?

Jawaban: Pikeun asup kana panel administrasi router anjeun nganggo alamat IP ieu anjeun kedah nyerat "http://192.168.8.1" dina bar alamat browser wéb teras pencét asupkeun teras anjeun bakal dipenta pikeun pangguna sareng kecap akses anjeun. Sakali, anjeun nyadiakeun Kapercayaan, anjeun bakal bisa ngakses.

3.Login deafult umum pikeun 192.168.8.1?

Jawaban: Ngaran pangguna sareng kecap akses anu paling umum pikeun 192.168.8.1 nyaéta "admin"Jeung"password” masing-masing.

4.Umum deafult ngaran pamaké pikeun 192.168.8.1?

Jawaban: Ngaran pangguna anu paling umum pikeun 192.168.8.1 nyaéta "admin", nu dipaké ku paling routers.

5.Kumaha carana ngaksés 192.168.8.1?

Jawaban: Pikeun ngaksés 192.168.8.1, anjeun kedah ngetik "http://192.168.8.1” dina alamat browser wéb anjeun teras pencét asupkeun. Anjeun teras bakal dipenta pikeun kredensial login anjeun, anu anjeun tiasa mendakan dina panel admin router atanapi dina manual router anjeun. Sakali, anjeun nyadiakeun Kapercayaan bener, anjeun bakal bisa ngakses.