192.168.8.1

alamat IP 192.168.0.1 sakumaha ogé 192.168.1.1 umumna dianggo pikeun gerbang bulk tina produksi produksi, tetep sapertos maksimal di luar kotak, penemuan cina. Hayu urang bahas ngeunaan alamat IP 192.168.8.1 & bahkan kumaha cara login ka alamat IP & naon anu kedah dilakukeun upami anjeun kedah kakurangan login login.

Jiga alamat IP 192.168.1.1 or 10.0.0.1, Alamat IP 192.168.1.1 nyaéta alamat IP host anu dianggo pikeun ngamimitian panel konfigurasi dina router. Alamat IP 192.168.8.1 nyaéta IANA kadaptar pikeun ukur pribadi. Dina Jaringan Area Lokal hungkul, anjeun tiasa nganggo alamat IP ieu & moal tiasa dianggo kana Internét.

Anjeun tiasa ngagunakeun alamat IP ieu 192.168.8.1 pikeun muka panel admin router sareng kéngingkeun sababaraha modifikasi dina setélan standar na. Sababaraha parobahan ieu sapertos ngarobih kecap konci & nami pangguna, setting jaringan, nambihan firewall, sareng setting alat.

alamat IP 192.168.8.1 dianggo pikeun komunikasi sareng sababaraha sistem dina jaringan pribadi. Éta ogé dianggo dina ngonfigurasi alat jaringan ku ngenalkeun prosedur login.

Kusabab éta jaringan ekslusif hartosna éta tiasa dianggo dina sagala rupa jaringan dina raraga séri sakaligus. PC anu teu ngagaduhan sambungan internét bakal silih rujuk ku cara nganggo protokol internét IP / TCP.

Mayoritas modél router nyebar tina alamat IP 192.168.8.1 pikeun nangtukeun sambungan internét. Rencana sapertos sapertos nami standar & sandi anu tiasa dirobih pikeun ngalengkepan syarat pangguna. Sababaraha merek tina merek anu nganggo IP ieu ngawengku3JTech, Nexx, Medialink, & Adaptec. Dina waktosna munggaran mésér sadayana aranjeunna nganggo setting pabrik.

Nalika anjeun badé login ka router alamat IP anjeun penting.

Léngkah awal mangrupikeun muka browser wéb naon waé & ngetik dina tautan URL http://192.168.8.1 kolom téks & klik tombol 'asup'konci.

Éta bakal ngamimitian jandela énggal ngadorong anjeun pikeun ID login. Pikeun kéngingkeun aksés antarmuka router anjeun nganggo sandi standar & ngaran pamaké.

Salah sahiji alamat IP standar nyaéta 192.168.8.1, tapi henteu sapertos 192.168.0.1 or 192.168.1.1 sering henteu perusahaan nganggo alamat internal ieu. Éta bakal rasional nyarios yén ampir sadaya henteu nganggo éta. Kantun hal ieu henteu satuju, sabab aranjeunna gaduh pungsionalitas anu sami - biasa diasupan dina antarmuka wébna.

biasana 192.168.8.1 dianggo ku sababaraha perusahaan. Huawei nyaeta anu paling kasohor di ditu. Salaku alamat internal standar, aranjeunna malah nganggo IP sanésna di router nirkabel di bumi.

Nyiapkeun

Mimiti, anjeun kedah terang, yén sambungan Internét teu diperyogikeun pikeun login ka router bumi nirkabel anjeun. Kalurahan konpigurasikeun router biasana tiasa disebat panel administrasi atanapi panganteur wéb. Router ngandung ka jero, ku kituna halaman web ieu henteu tiasa aya di World Wide Web.

Anjeun tiasa ngarencanakeun sababaraha kasusah nalika nyobian login kana router anjeun. Upami jandéla login henteu némbongan saatos anjeun nyerat alamat IP, panginten anjeun nyerat alamat internal anu salah. Mimiti, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pariksa yén alamat IP 192.168.8.1 nyaéta alamat standar tina router anjeun.

Upami anjeun aya panahan alat nganggo daptar IP & 192.168.8.1 salah alamatna, anjeun bakal mendakan jandela login sakali nyerat dina alamat bar browser. Teras anjeun kedah nganggo ngagunakeun sandi standar sareng kecap akses standar.

Info Login 192.168.8.1

Baheula upami anjeun parantos nyerat dina antarmuka wéb anu sanés, anjeun moal ngagaduhan masalah sareng login dina alat sareng alamat IP anu disebatkeun. Bédana konci mangrupikeun idéntifikasi inpormasi, tetep ngagaduhan masalah anu ageung.

Dina waktos-waktos, upami anjeun mendakan login di router, anjeun bakal mendakan pamundut pikeun ngareset ngaran pamaké & passkey anjeun sorangan, masih keneh anjeun kedah nyerat inpormasi idéntifikasi di daérah anu dinyatakeun dina jandéla login.

Upami anjeun gaduh masalah sareng login kana router anu ngoperasikeun kecap konci & nami pangguna ieu, mamatahan anjeun nyobian kombinasi anu sanésna tiasa ditingali dina Google, atanapi balikkeun alat ka pabrik standar. Saatos ngareset, sadaya variasi anu anjeun lakukeun bakal kosong.

Cara ngungkulan alamat IP 192.168.8.1

Dina sababaraha waktos, éta biasana ngalaman masalah anu béda sareng router Anjeun. Upami anjeun moal tiasa ngalangkungan layar log masuk, aya sababaraha unsur anu anjeun peryogikeun. Verifikasi pikeun mastikeun yén internét anjeun ajeg sareng henteu turun-tumurun. Hiji pilihan langkung nyaéta pikeun ngagunakeun pituduh Komando pikeun mastikeun gateway standar. Anjeun tiasa ngagunakeun alamat IP anu salah pikeun ngakses antarmuka panganggé. Kanggo langkung seueur pitulung anjeun ogé tiasa ngahubungi pembekal internét anjeun.

Aya sababaraha syarat anu kedah ku urang nuturkeun ka login ka alamat IP ieu sareng ngadamel modifikasi anu diperyogikeun. Anu paling penting pikeun aya dina lingkungan jaringan router atanapi nembé lebetkeun, urang kedah dihubungkeun sareng jaringan anu sami sareng router pikeun ngalakukeun perobihan penting dina firmware sabab éta alamat IP ekslusif. Batesan anu paling ageung ngeunaan alamat IP ieu nyaéta yén éta henteu tiasa dipendakan dina WWW & ku kituna ngabebaskeun urang janten dina daérah jaringan router pikeun muka antarmuka wéb. Jaringan wéb kami kedah nyusahkeun (Google Chrome, Mozilla Firefox, sareng sajabana) kusabab metodeu ieu peryogi pangrojong HTML5.

Upami anjeun mangrupikeun admin tina penghibur anu aya ka alamat IP 192.168.8.1 teras ku cara nganggo alamat IP 192.168.8.1, anjeun tiasa ngalakukeun parobahan anu diperyogikeun kana router anjeun & bahkan ngarobih setting standar router anjeun.

Salian ti éta, anjeun tiasa nambihan langkung seueur kalayan alamat IP ieu sapertos ngarobih nami nama, sandi, ngatur setélan jaringan, konfigurasi firewall & seueur deui.

Ieu sababaraha fitur penting tina alamat IP 192.168.8.1.

Ngarobih Kecap aksés & Username

Ngadalikeun QoS & Setélan Jaringan.

Ngabuka blokir & Blok Tutup Perangkat.

Nyetel Firewall & Setélan Kaamanan

Modeu Wifi Sémah.

Konfigurasi WPS

Jeung leuwih.

Anjeun tiasa parantos ngarobih & ngarobih setélan ieu saatos log in kana halaman wéb admin tina router anjeun anu ngagaduhan alamat IP 192.168.8.1. Sareng ka log kana Alamat IP 192.168.8.1, anjeun kedah nyerat dina alamat alamat alamat IP bar http://192.168.8.1 tina panyungsi anjeun atanapi klik kanggo ngakses dukungan admin panyambung anjeun dina alamat IP 192.168.8.1.

Anjeun kedah ngonpigurasi deui router anjeun kanggo panggunaan anu langkung pas. Aya seueur setélan anu tiasa disetél dina panel administrasi router. Anjeun tiasa diajar langkung seueur dina antarmuka wéb.

Daptar Username sareng Kecap aksés pikeun 192.168.8.1

kategori

Posts anyar