192.168.8.1 Alamat IP mangrupikeun gateway pribadi pikeun fitur router Jaringan Area Lokal anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngadamel modifikasi sapertos ngarobih sandi sareng nami pangguna sareng nambihan firewall pikeun kaamanan anu langkung saé atanapi pikeun meungpeuk jinis lalu lintas jaringan.

192.168.1.1 asup

IP 192.168.8.1 dianggo pikeun komunikasi sareng sababaraha sistem dina jaringan pribadi. Éta ogé dianggo dina ngonpigurasikeun alat jaringan ku ngenalkeun prosedur login. 192.168.8.1 utamana dipaké pikeun Mérek Huawei router pikeun konfigurasi jaringan. 

Naon anu 192.168.8.1?

192.168.8.1 nyaeta C- Alamat IP Kelas dina rentang kelas alamat IP nu utamana dipaké pikeun konfigurasi jaringan tina jaringan daérah lokal tur éta pribadi tur teu bisa diasupan keur internét.

Kumaha Login 192.168.8.1?

192.168.8.1
  • Mencet "asup"Pikeun muka halaman login setélan router
  • Lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun pikeun halaman kredensial router (biasana biasana admin/admin)
  • Sakali asup anjeun tiasa nyaluyukeun detil sapertos kecap akses wifi atanapi ngaktipkeun kaamanan jaringan
  • Anjeun oge bisa tweak setelan patali alamat ip jeung nomer port lamun perlu.
  • Sanggeus nyieun parobahan ulah poho pikeun nyimpen éta saméméh exiting kaluar tina kaca setélan standar router.

Catetan: Upami anjeun teu tiasa ngaksés panel admin router dina 192.168.8.1 cobian nganggo alamat IP anu sanés - 192.168.0.1 or 192.168.1.1

Hilap nami pangguna sareng kecap konci pikeun alamat IP?

Upami anjeun hilap nami pangguna sareng kecap konci anjeun pikeun 192.168.8.1 Alamat IP, aya sababaraha léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngareset aranjeunna

  1. Milarian manual router anjeun atanapi milarian kredensial standar online. Kaseueuran router gaduh pangguna standar sareng kecap akses didaptarkeun dina manual maranéhanana nu bisa dipaké pikeun ngasupkeun kaca setelan router urang
  2. Coba kombinasi universal sapertos "admin"Atawa"password” (lamun teu acan robah)
  3. Upami sadayana gagal, pencét "router"Reset"Tombol anu aya di tukangeun alat sareng penjepit kertas / pin. Ieu bakal mulangkeun router anjeun ka setélan pabrik na.
modem reset 192.168.8.1

Daptar ngaran pamaké sarta sandi

routerngaran nu maképassword
HUAWEITMAR # HWMT8007079(Taya)
HUAWEIadminadmin
HUAWEInu makenu make

 

Masalah login umum

Upami anjeun gaduh masalah nalika login pikeun ngamimitian prosedur parobihan kecap konci atanapi hal-hal sanés anu aya hubunganana sareng konfigurasi modem router anjeun tiasa nganggo alamat ip anu salah sapertos. 192.168.l.8.1 or 192.168.8. l janten cobian nganggo ip anu leres sateuacan neraskeun.

Langkung Alamat IP