192.168.8.1

Alamat IP 192.168.8.1 nyaéta IANA didaptarkeun ngan ukur pikeun panggunaan pribadi. Dina Jaringan Daérah Lokal, ngan ukur anjeun tiasa nganggo alamat IP ieu & henteu tiasa dianggo dina Internét. Anjeun tiasa nganggo alamat IP ieu 192.168.8.1 pikeun muka panel admin router sareng ngadamel sababaraha modifikasi kana setélan standar na. Sababaraha robahan sapertos kieu ngarobih kecap akses & nami pangguna, setting jaringan, nambihan firewall, & setting alat.

IP 192.168.8.1 dianggo pikeun komunikasi sareng sababaraha sistem dina jaringan pribadi. Éta ogé dianggo dina ngonfigurasi alat jaringan ku ngenalkeun prosedur login.

Konpigurasikeun Router liwat 192.168.8.1

Saatos anjeun lebet kana panganteur router dina 192.168.8.1, waktuna pikeun ngarobih setélan kanggo terang pilihan kahiji anjeun. Senar angka & singgetan ageung sigana moal tiasa dideukeutan, tapi anjeun gampang gampang terang yén sadaya pangaturan tiasa disetél deui janten standar ku pencét tombol. Tapi éta ngabantosan terang dimana ngamimitianana; ku sabab éta hal anu paling penting anu anjeun kedah robih nyaéta wincik lebet anu di luhur disebatkeun:

  • Milih setélan umum ménu
  • Pilih sandi router atanapi pilihan anu sami-namanya
  • Tulis kata sandi anu anjeun pikaresep
  • Simpen modifikasi na.

Anjeun bahkan kedah kéngingkeun nami pangguna pikeun router dina ménu anu sami anu tiasa anjeun ngarobih kana nami pilihan kahiji anjeun.

Ngarobih Alamat IP Lokal 192.168.8.1

Hiji setting deui anu anjeun tiasa robih nyaéta alamat IP lokal tina router, sareng langkung jauh ngeunaan bédana antara alamat IP umum & lokal anu dijelaskeun di handap. Upami anjeun ngarobih alamat IP lokal tina router na, anjeun moal terang kumaha aksés ka router dina 192.168.8.1, janten anjeun kedah mastikeun pikeun ngémutan alamat pangénggalna. Pikeun ngarobih alamatna:

  • Didatangan ménu setelan atanapi pilihan anu sami-namina
  • Pencét dina setélan jaringan pilihan.
  • Di handap setélan router, tulis dina alamat IP anu anjeun pikaresep
  • Nyimpen modifikasi

Salah sahiji alamat IP standar nyaéta 192.168.8.1, tapi henteu sapertos 192.168.0.1 or 192.168.1.1 henteu sering perusahaan nganggo alamat internal ieu. Éta bakal rasional nyarios yén ampir sadayana henteu nganggo éta. Kantun hal ieu henteu satuju sareng aranjeunna, sabab ngagaduhan fungsionalitas anu sami - biasa dilebet dina panganteur wéb tina router.

Ngarobih Ngaran Jaringan Wi-Fi

Ngaliwatan setélan tina router anu asli anu dirobih, anjeun tiasa ngamimitian mendakan tambihan ku nami jaringan Wi-Fi router anu janten tempat anu hadé pikeun ngamimitian. Service Set Identifier atanapi SSID mangrupikeun nami anu misahkeun jaringan Wi-Fi router tina anu sanésna caket. Ngaranna tiasa janten naon waé anu anjeun pikahoyong upami henteu ngaganggu. Sacara standar, nami na tiasa rada umum janten ngabantosan ngabédakeun jaringan anu anjeun kedah:

  • Didatangan ménu setélan anu sanésna -dina pilihan
  • Pencét dina setélan nirkabel pilihan.
  • Tulis dina nami jaringan anu anjeun pikaresep di jero kotak SSID
  • Simpen modifikasi na.

Saatos ngarobih nami jaringan Wi-Fi, anjeun bahkan tiasa ngalereskeun kecap akses. Kotak kecap konci bakal aya dina ménu anu sami sareng nami jaringan.

Setelan overhead bakal ngantepkeun anjeun ngatur kaamanan router anu penting anu penting pikeun mastikeun yén anu ngotéktak net liwat jaringan anjeun aman dilakukeun. Ti dieu, wilujeng sumping pikeun mendakan pilihan router anjeun langkung seueur. Seueur router pikeun ngiringan setélan kolot anu tiasa disiapkeun, & sakedik anu bakal ngijinkeun setelan sababaraha jaringan atanapi layanan VPN mana waé.

Langkung seueur ngeunaan IP 192.168.8.1

192.168.8.1 Ieu Anu disebut gateway, swasta, atanapi alamat IP lokal anu dianggap luhur jaringan Wi-Fi. 192.168.8.1 Gé dipaké pikeun duanana aksés kana interface router sareng ngamungkinkeun alat anu sanggup net pikeun nyambung ka router na. Anjeun tiasa nganggap alamat IP tina router anjeun salaku PO Box kanggo mail. Sadaya paket anu anjeun peroleh ngalangkungan kantor pos langsung ka PO Box, sanaos anjeun badé kumpul, router anjeun teras bakal ngintunkeun pos kana alat PC anu nungtut.

Upami anjeun nyepeng alat sareng Daptar IP & 192.168.8.1 nyaéta alamat anu salah, anjeun bakal mendakan jandela login sakali nyeratna dina palang alamat peramban. Teras anjeun ngan saukur kedah nganggo nami pangguna & kecap akses standar.

Ngungkulan alamat IP 192.168.8.1

Dina sababaraha waktos, umum pikeun ngalaman masalah anu béda sareng router anjeun. Upami anjeun henteu tiasa ngalangkungan layar login, aya sababaraha elemen anu anjeun kedah nimbangkeun. Verifikasi pikeun mastikeun yén internét anjeun ajeg sareng henteu turun naek. Hiji pilihan deui nyaéta nganggo paréntah Paréntah pikeun mastikeun gerbang standar. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun alamat IP anu lepat pikeun aksés antar muka pangguna. Kanggo langkung seueur bantosan, anjeun bahkan tiasa ngahubungi supplier internét anjeun.

Aya sababaraha sarat anu urang kedah nuturkeun pikeun log in ka alamat IP ieu & ngadamel modifikasi anu diperyogikeun. Mangrupikeun hal anu paling penting pikeun aya di lingkungan jaringan router atanapi langsung lebet. Urang kedah dikaitkeun kana jaringan anu sami sareng router pikeun ngalakukeun perobihan penting dina firmware sabab éta alamat IP ekslusif. Konstrain anu paling ageung perkawis alamat IP ieu nyaéta yén éta moal tiasa kapendak dina WWW & kumargi kitu éta maksa urang janten di daérah jaringan router pikeun ngadeukeutan interface wéb. Paramban wéb urang kedah janten anu rumit (Google Chrome, Mozilla Firefox, jst.) Sabab metode ieu peryogi dukungan HTML5 pop-up.

Upami anjeun mangrupikeun admin tina penghibur anu aya ka alamat IP 192.168.8.1 teras ku cara nganggo alamat IP 192.168.8.1, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé perobihan anu diperyogikeun pikeun router anjeun & bahkan ngarobih setélan standar router anjeun.

Di sagigireun éta, anjeun tiasa nambihan seueur alamat IP ieu sapertos ngarobih nami pangguna, kecap akses, ngatur setélan jaringan, konfigurasi firewall & seueur deui.

Ieu sababaraha fitur penting alamat IP 192.168.8.1.

  • Ngarobih Sandi & Ngaran pamaké.
  • Ngadalikeun Setélan QoS & Jaringan.
  • Buka blokir & Meungpeuk Alat Akhir.
  • Nyiapkeun firewall & Security Setting
  • Modeu Wifi Sémah.
  • Konfigurasi WPS
  • Jeung leuwih.

Anjeun tiasa ngarobih & ngarobih setélan ieu saatos anjeun lebet kana halaman wéb admin tina router anjeun anu kagolong kana alamat IP 192.168.8.1. Sareng lebet kana Alamat IP 192.168.8.1, anjeun kedah nyerat dina alamat alamat alamat IP bar http://192.168.8.1 tina panyungsi anjeun atanapi klik kanggo ngakses dukungan admin panyambung anjeun dina alamat IP 192.168.8.1.

Anjeun kedah ngonpigurasi deui router pikeun panggunaan anu langkung raoseun. Aya seueur setelan anu tiasa disiapkeun dina panel administrasi router. Anjeun tiasa diajar langkung seueur dina panganteur wéb.

Daptar Username sareng Sandi pikeun 192.168.8.1

routerngaran nu maképassword
HUAWEITMAR # HWMT8007079(Taya)
HUAWEIadminadmin
HUAWEInu makenu make