192.168.8.10

192.168.8.10 Alamat IP mangrupikeun alamat IP anu éksklusif. Alamat IP ekslusif di jero dianggo salaku Jaringan daérah LAN (LAN) & henteu pernah katingali dina internét. Alamat IP eksklusif dijelaskeun dina RFC 4193 (IPv6) & RFC 1918 (IPv4).

192.168.8.10 asup

192.168.8.10 nyaéta IP éksklusif anu diteundeun pikeun milarian panel admin router. Ieu sareng IP anu sanés sapertos 192.168.8.200, 192.168.0.35, 192.168.8.1, jsb ditampi sacara global unanimously standar pikeun IP router. Dina literatur, éta bahkan disebat "Default Gateway IP". Henteu router sadayana sami. Ogé, aya variasi antara sababaraha modél firma anu sami. Firma ieu salaku IP login nganggo 192.168.8.10.



 

 

Alamat IP dina séri 192.168.8.1 - 192.168.8.255. Kisaran alamat ieu anu dianggo dina jaringan bumi router bakal dibagi kana unggal alat (laptop, I pad, Home PC, Telepon sélulér, sareng sajabana) sacara otomatis tina jaringan lokal.

nu http://192.168.8.10 Alamat IP didaptarkeun ku IANA Internét Nomer Ditunjuk Otoritas salaku bagian tina jaringan 192.168.8.0/24 ekslusif. Alamat IP dina rohangan éksklusif henteu dipasihan ka organisasi naon waé & saha waé jalma tiasa ngalaksanakeun alamat IP ieu tanpa diidinan ku pendaptaran Internét lokal sakumaha anu diistiméwa ku RFC 1918, henteu sapertos alamat IP umum.

192.168.8.1 - 192.168.8.255 Kisaran IP dimana bagian IP mangrupikeun jajaran IP ekslusif anu mastikeun standar anu ditetepkeun ku RFC 1918. Alamat sapertos 192.168.8.10 henteu ditampi dina Internét umum. Upami jaringan pribadi kedah ngaitkeun sareng internét, éta kedah dianggo salaku gateway atanapi proxy server.

Sandi ngaran pamaké 

routerngaran nu maképassword
Pinunjuladminadmin
Pinunjuladmin(Taya)
Pinunjuladminpassword
MediaLinkadminadmin
MediaLinkadmin(Taya)
MediaLinkadminpassword

Naha alamat sapertos 192.168.8.10 dalit pisan?

Sakumaha ngainpokeun, si 192.168.8.10 Alamat IP mangrupikeun bagian tina jaringan kelas C pribadi. Rangkaian jaringan ieu nyaéta 192.168.0.0 - 192.168.255.255. Ieu ngajadikeun sababaraha alamat IP anu kamungkinan 65,535. Dilegaan ieu biasana dianggo dina jaringan pribados kumargi seueur rarancang anu dirancang kalayan 192.168.8.1, 192.168.1.1 or 192.168.0.1, salaku alamat standarna.

Upami anjeun nyambung ka jaringan ieu ku telepon anjeun, atanapi laptop, tablet, anjeun nampi alamat IP sapertos kitu 192.168.8.10 dina kaayaan ieu.

Nyandak deui router na

  • Unggal router tiasa diaksés ku browser. Tulis http://192.168.8.10 dina browser upami alamat IP router 192.168.8.10.
  • Anjeun bakal mendakan halaman wéb login. Sandi & ngaran pamaké anu paling sering dianggo nyaéta "1234" admin atanapi "teu aya". Mangga parios catetan rékaman anjeun.
  • Upami alamat IP sanés IP router anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun deui router IP ku paréntah Ipconfig.
  • Ngaksés halaman wéb admin anjeun anjeun tiasa nganggo halaman wéb admin anjeun ku nyerat 192.168.8.10 dina palang alamat peramban wéb anjeun sareng anjeun tiasa mastikeun kecap akses login.

Leave a Comment