192.168.8.2

192.168.8.2 Mangrupikeun IP khusus anu disimpen pikeun nganggo panel admin ngeunaan router. Ieu & seueur deui IP anu sami sareng 192.168.77.1, 192.168.123.1, 192.168.8.1, jsb anu sacara standar diakui sadunya pikeun IP router. Dina literatur, bahkan disebut "Default Gateway IP".

 192.168.8.2 asup



nu http://192.168.8.2 Alamat IP didaptarkeun ku IANA Internét Nomer Ditunjuk Otoritas salaku bagian tina 192.168.8.0 / 24 jaringan jauh. Di rohangan pribadi, alamat IP henteu didelegasikeun ka perusahaan mana waé sareng saha waé anu kedah nganggo alamat IP tanpa konsensus régistrasi régional Internét sapertos anu didefinisikeun dina RFC 1918, benten sareng alamat IP umum.

Akses Halaman Halaman Admin

  • Ngan ukur nyerat 192.168.8.2 kana bilah alamat tina wéb browser.
  • Dina tabel, anjeun tiasa nganggo halaman admin & anjeun ogé pastikeun log in ka PW. Ku ngaklik tautan 192.168.8.2 anjeun bahkan tiasa ngakses log-on kana éta.
  • Ogé, anjeun bakal mendakan sadaya hasil milarian kanggo pribadi 192.168.8.2 Alamat IP.
  • Upami anjeun milari milari login pikeun nirkabel, router, jalur aksés, atanapi modem anjeun tiasa ngagunakeunana ku ngan saukur pencét kana tautan pikeun HTTPS atanapi HTTP. 

Langkung seueur ngeunaan 192.168.8.2

192.168.8.2 Alamat IP didaptarkeun sareng Otoritas Nomer Dipilih Internét IANA salaku cabang jaringan anu terpencil 192.168.8.0. Di rohangan anu kapencil, alamat IP henteu dialokasikeun ka hiji organisasi éksklusif, ogé ISP, sareng sadayana tiasa nganggo alamat IP sapertos kitu tanpa daptar région Internét régional.

Kitu deui, paket IP anu ditanggelkeun tina jajaran pribadi moal tiasa dikirim ngalangkungan Internét anu dibagikeun, & kumargi éta upami jaringan pribadi sapertos kitu hoyong ngalampirkeun kana Internét, éta kedah dicandak ngalangkungan alamat alamat konvérsi (bahkan disebut salaku NAT) proksi server gateway. Ilustrasi gateway NAT tiasa janten router nirkabel atanapi kabel anu anjeun pikagaduh ti panyadia broadband.

  • Pikeun nyobian ieu anjeun kedah ngalebetkeun dina palang alamat 192.168.8.2 tina wéb anu anjeun pikaresep sami sareng Mozilla Firefox atanapi Google Chrome & login nganggo nami pangguna ogé kecap akses anu ditawarkeun ku supplier anjeun.
  • Anjeun tiasa nganggo jaringan sapertos alamat IP sapertos dina jaringan lokal anjeun ogé nyayogikeun ka alat sapertos tablet, PC, laptop, & Smartphone. Host ngagaduhan alatna 192.168.8.2 Alamat IP.

Ngaran pamaké & Sandi pikeun 192.168.8.2

ngaran nu maképassword
adminadmin
admin(Taya)
adminpassword

 

Leave a Comment