192.168.8.200

Alamat IP 192.168.8.200 disayogikeun kanggo ngaksés layar admin router. IP ieu, ogé anu sanés sapertos 192.168.1.11, 192.168.8.1, sareng 192.168.168.1, anu dikenal IP sacara universal. Dina literatur, éta kawanoh ogé salaku "Default Gateway IP."

192.168.8.200 asup



Alamat IP dibasajankeun 192.168.0.0 dugi ka 192.168.255.255

Alamat IP sapertos 192.168.0.0 sakumaha ogé 192.168.255.255 mangrupikeun bagian tina jaringan lokal anu dijelaskeun dina Local Area Network LAN. Sakali gadget komunikasi babarengan tanpa ngalangkungan internét jaringan pribadi ieu diciptakeun. The 192.168.8.200 alamat mendakan tempat anu dihijikeun kana kotak internét, komputer dina LAN, atanapi sababaraha gadget anu béda dina jaringan.

Éta standar IP login anu disimpen pikeun router nirkabel atanapi modem. Dina palang alamat ku kéying 192.168.8.200 dina pangotéktak anjeun bakal kéngingkeun aksés ka wates admin router. Seuseueurna 192.168.8.200 dilaksanakeun ku anu ngadamel sapertos Asoka. Éta sanés sanés IP standar pribadi pikeun router. Aya seueur rupa-rupa IP contona 192.168.2.1, 192.168.0.1, or 192.168.1.1 anu digunakeun pikeun ngakses panel kontrol Jalur Akses Daya. IP standar ieu bahkan dingaranan Default IP Gateway.

 

Pikeun ngareset PW kanggo 192.168.8.200

  • Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngareset modemna. Ieu tiasa gampang dilakukeun ku ngadorong saklar reset di tukang atanapi dina dasar modem. Upami anjeun nyepeng saklar alit salami 20 detik, (anjeun kedah ngalakukeun ieu ku cara nganggo tusuk gigi), maka modem na dipasang deui ka setting pabrik.
  • Kantun anjeun kedah émut yén nalika modem anjeun ngareset, anjeun bakal kaleungitan sambungan online anjeun. Kituna disarankan pikeun nyandak bantosan ti ahli jalanna.
  • Upami anjeun ngagaduhan sakedik info, kami nyarankeun anjeun kedah nyandak bantosan ti jalma anu ngagaduhan pangalaman sapertos kitu.
  • nu 192.168.8.200 Alamat IP ditawarkeun ku Consortium GARR, éta kagolong kana CDIR 192.167.0.0/16. Kantun nyerat 192.168.8.200 atanapi ku klik dina saklar do traceroute a.
  • Pas alamat 192.168.8.200 mikawanoh router na, halaman wéb administrasi tiasa didapet tina panyungsi internét.
  • asup https://192.168.8.200 pikeun muka antar muka konfigurasi, dina palang alamat peramban. Dina conto anu sanés, disarankeun nganggo landihan anu ngadeteksi alat dina jaringan.

Ngaran pamaké & Sandi pikeun 192.168.8.200

routerngaran nu maképassword
Pinunjuladminadmin
Pinunjuladmin(Taya)
Pinunjuladminpassword

Leave a Comment