192.168.8.250

Pribadi 192.168.8.250 Penjelasan IP Alamat IP 192.168.8.250 nyaéta dina bentang 192.168.8.1 - 192.168.8.255. Kisaran alamat ieu dianggo ku jaringan Utama. Pikeun alat naon waé, router tiasa nunjuk 192.168.8.250 (Ipad, laptop, PC PC, Telepon sélulér, jst) jaringan lokal tanpa intervensi manusa.

192.168.8.250 asup



192.168.8.1 - 192.168.8.255 Rentang IP dimana IP 192.168.8.250 mangrupikeun potongan tina jajaran IP pribadi anu nuturkeun standar anu tetep RFC 1918. Alamat anu sami sareng 192.168.8.250 henteu satuju dina Internét anu dibagikeun. Gerbang atanapi server proxy naon waé kedah disambungkeun kana internét upami jaringan pribadi dianggo.

Naha 192.168.8.250 alamat janten akrab?

Sakumaha ngainpokeun, si 192.168.8.250 IP mangrupikeun bagian tina jaringan kelas C ditangtayungan. Jaringan ieu dibasajankeun 192.168.0.0 - 192.168.255.255. Ieu ngajantenkeun total alamat IP anu tiasa kahontal 65,535. Kisaranana sering dianggo dina jaringan anu kapencil kumargi seueur router diatur sareng 192.168.8.1, 192.168.0.1, 192.168.1.1, atanapi salaku alamat standarna.

Upami anjeun nyambung sareng jaringan ieu ku laptop, tab, telepon, atanapi dina hal ieu anjeun bakal kéngingkeun alamat IP sapertos 192.168.8.250.

Asup kana router anu

  • Kalayan pangotéktak sadaya router aya;
  • Dina pangotéktak anjeun lebetkeun https://192.168.8.250 upami alamat IP tina hérkat anjeun 192.168.8.250.
  • Anjeun tiasa ningali halaman login.
  • Pangguna anu paling sering dianggo, ogé kecap akses, nyaéta "1234""admin", Atanapi"nihil".
  • Kantun ningali kana dokumén rute anjeun.

Upami 192.168.8.250 sanés IP anjeun router

Upami alamat IP sanés IP router anjeun anjeun tiasa cageur ku instruksi Ipconfig router IP (bieu Windows, pikeun Linux ogé Mac nganggo upami config).

  • Teken ngamimitian, pencét lalumpatan, lebetkeun kana “cmd" & Teken asup konci
  • asup config sareng nyorong asup.

Daptar nami pangguna sareng kecap akses router.

Upami router na sandi ngaran pamaké teu acan ngarobih Ageung! Daptar masihan anjeun otorisasina standar. Kalayan daptar éta ngan ukur mendakan router anjeun.

ngaran nu maképassword
adminadmin
admin(Taya)
adminpassword

router IP Sandi Admin, ogé 192.168.8.250 Login IP, mangrupikeun alamat IP dimana router sapertos Linksys & labél jaringan sanésna salaku tempat atanapi gerbang lebet. Usaha ngalebetkeun router admin entri dina alamat ieu kanggo ngantep gubernur jaringan ngatur jaringanna ogé router.

 

Leave a Comment