Router Arris Default Login - Ngaran pamaké, Sandi jeung Alamat IP

Dideteksi Alamat IP Pikeun Arris

192.168.0.1 Lebet admin
Dumasar kana alamat IP lokal anjeun, ieu kedah janten alamat IP admin router anjeun. Ieu ngan ukur upami anjeun aya dina jaringan anu sami sareng router wifi anjeun.

Kumaha login ka Arris Routers Anjeun

parentah

  1. Pastikeun kabel router anjeun nyambung kana komputer. Anjeun tiasa ogé nganggo jaringan nirkabel anjeun tibatan kabel router.
    CATETAN; Aya sababaraha resiko napel ngagunakeun sambungan nirkabel, kayaning keur log kaluar tanpa peringatan. Disarankeun nganggo sambungan kabel iraha waé anjeun badé nyetél router Arris.
  2. Lebetkeun alamat IP tina router Arris dina browser wéb anu anjeun pikaresep. Alamatna aya di tukangeun router.
  3. Upami anjeun teu ngagaduhan nami pangguna sareng kecap akses, router ngagaduhan nami pangguna sareng kecap akses standar anu tiasa didamel liwat panel admin.


Arris Router Pitulung

Upami anjeun ngalaman masalah lebet kana router anjeun, anjeun sigana nganggo nami pangguna sareng kecap akses anu salah. Tong hilap catet nami pangguna sareng kecap akses saatos anjeun ngarobih.

  1. Halaman login router henteu dimuat?
    • Pariksa Wi-Fi anjeun upami halaman login anjeun gagal dimuat, sareng pastikeun alat anjeun nyambung.
    • Cek-cek alamat IP pikeun terang upami alamat IP anu lepat disetél salaku anu standar.
  2. Hilap Kecap aksés?
    • Reset router login ka setélan pabrik. Pikeun ngalakukeun ieu, nomeran tombol hideung leutik di tukangeun router. Pencét tombol hideung sakitar sapuluh detik.
  3. Upami halaman-halamanna ngagaduhan masalah sareng loading atanapi speed, ieu hartosna jaringan anjeun nganggo alamat IP anu sanés. Pariksa daptar router alamat IP kami pikeun kéngingkeun alamat IP anu leres.

Model ngagunakeun Arris