192.168.8.254

nu https://192.168.8.254 Alamat IP kadaptar sareng IANA Internet Assigned Nomor Otoritas salaku bagian tina jaringan jauh 192.168.8.0-24. Dina rohangan anu kapencil, alamat IP henteu dialokasikeun pikeun bisnis mana waé & sadaya jelema tiasa nganggo alamat IP anu henteu disatujuan ku pendaptaran régional Internét sakumaha ilustrasi dina RFC 1918, kontras alamat IP komunal.

192.168.8.254 asup



Login IP Résér KTP 192.168.8.254

Éta IP standar login anu dipikagaduh pikeun modem atanapi router nirkabel. Anjeun bakal ngagaduhan lebet kana garis admin router anjeun ku cara nempel 192.168.8.254 dina jero alamat alamat browser. 192.168.8.254 sacara umum dilakukeun ku labél sapertos D-Links. Éta henteu ngan ukur IP standar pikeun router. Aya ton seueur IP sapertos contona 192.168.0.1, 192.168.2.1, or 192.168.1.1, anu dianggo dina ngadeukeutan VoIP Gateways anjeun, panel kontrol. IP standar ieu bahkan disebut salaku Default IP Gateway.

Henteu sadayana umum sadar tina hérpét IP na saprak paling réa kajadian aya ngan saukur hiji tempat dimana anjeun kedah nyelapkeun IP 192.168.8.254. Ieu dimana prosedur setelan dilaksanakeun ku operator. Salajengna, anjeun moal ngahubungi 192.168.8.254. Nanging, unggal sering anjeun kedah ngarobih SSID (nami jaringan WiFi), kadali parental, atanapi WiFi-Passwords. Maka anjeun hoyong teh 192.168.8.254 IP. Saatos login dina router anjeun bakal ningali panel navigasi di dieu anjeun sanggup ngatur patalimarga data, ngartos statistik & ngawangun setélan router.

192.168.8.254 dasarna anjeun butuh konci http://192.168.8.254 dina browser & ieu bakal ngarahkeun anjeun kana login halaman wéb dina panel admin anjeun. Anjeun ngan saukur ngatur modem ka setting pabrik upami anjeun ragu sareng PW atanapi anjeun mendakan pertandingan anu salah dina PW anjeun.

Reset PW pikeun 192.168.8.254?

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngareset modem. Ieu tiasa gampang dilakukeun ku ngan saukur mencét tombol ngareset di tukang atanapi dina dasar modem. Kantun pencét saklar menit ieu salami 20 detik ngeunaan, (anjeun panginten kedah nganggo tusuk gigi), maka modemna panginten tiasa malikkeun ka setting pabrik.

  • Anu kedah anjeun émut nyaéta nalika ngareset modemna, anjeun bakal leungit sambungan online. Maka éta saé kanggo nyandak bantosan sareng naséhat tanaga anu berpengalaman dina masalah ieu. Upami anjeun henteu gaduh seueur inpormasi, disarankeun anjeun kedah kéngingkeun pangrojong ti jalma anu ngagaduhan jinis inpormasi ieu.
  • 192.168.8.254 Alamat IP mangrupikeun alamat IP pribadi. Alamat IP jauh digunakeun sacara internal jaringan lokal (LAN) & éta henteu katingali dina internét. Alamat IP jauh ditetélakeun dina 1918 (IPv4) RFC ogé 4193 (IPv6) RFC.
  • IP khusus 192.168.8.254 nyaéta pikeun meunangkeun panel admin tina router. Sadaya IP anu sanés sapertos 192.168.0.99,192.168.8.1, 192.168.4.1, jsb sakaligus ditampi pikeun router IP universal. Malah éta dijelaskeun dina literatur salaku "Default IP Gateway."

Jalma tiasa ngungkulan pilihan kaamanan sacara konkrit, DNS, proxy, LAN, Wan, Network Management, setting WLAN, WPS block ADSL, DSL, MAC, IP QoS, seueur deui.

Daptar Kamungkinan Username & Sandi

routerngaran nu maképassword
D-Link(Taya)admin
D-Link(Taya)pribados
D-Link(Taya)masarakat
D-Linkadmin(Taya)
D-Linkadminadmin