Router Linksys Default Login - Ngaran pamaké, Sandi sareng Alamat IP

Alamat IP anu Dideteksi Kanggo Linksys

192.168.1.1 Lebet admin
Dumasar kana alamat IP lokal anjeun, ieu kedah janten alamat IP admin router anjeun. Ieu ngan ukur upami anjeun aya dina jaringan anu sami sareng router wifi anjeun.

Kumaha login ka Linksys Routers anjeun

parentah

  1. Pastikeun kabel router anjeun nyambung kana komputer. Anjeun tiasa ogé nganggo jaringan nirkabel anjeun tibatan kabel router.
    CATETAN; Aya sababaraha résiko anu napel dina ngagunakeun konéksi nirkabel, sapertos kaluar tanpa peringatan. Disarankeun nganggo koneksi kabel iraha anjeun hoyong nyetél router Linksys.
  2. Pasang alamat IP tina Linksys router dina pangotéktak wéb anu anjeun pikaresep. Alamatna aya di tukangeun router.
  3. Upami anjeun teu ngagaduhan nami pangguna sareng kecap akses, router ngagaduhan nami pangguna sareng kecap akses standar anu tiasa didamel liwat panel admin.


Pitulung Linksys Router

Upami anjeun ngalaman masalah lebet kana router anjeun, anjeun sigana nganggo nami pangguna sareng kecap akses anu salah. Tong hilap catet nami pangguna sareng kecap akses saatos anjeun ngarobih.

  1. Halaman login router henteu dimuat?
    • Pariksa Wi-Fi anjeun upami halaman login anjeun gagal dimuat, sareng pastikeun alat anjeun nyambung.
    • Cek-cek alamat IP pikeun terang upami alamat IP anu lepat disetél salaku anu standar.
  2. Hilap Kecap aksés?
    • Reset router login ka setélan pabrik. Pikeun ngalakukeun ieu, nomeran tombol hideung leutik di tukangeun router. Pencét tombol hideung sakitar sapuluh detik.
  3. Upami halaman-halamanna ngagaduhan masalah sareng loading atanapi speed, ieu hartosna jaringan anjeun nganggo alamat IP anu sanés. Pariksa daptar router alamat IP kami pikeun kéngingkeun alamat IP anu leres.

Model anu ngagunakeun Linksys