192.168.8.100

192.168.8.100 është një Adresë IP Personale për përdorim vetëm brenda një Rrjeti Ekskluziv. Kjo adresë përdoret nga modemët, routerët dhe veglat e tjera të panumërta. Po përpiqeni të merrni hyrjen në router? Ju jeni në vendin e duhur.

192.168.8.100 HyrjaNjë adresë IP personale jepet në një vegël brenda rrjeteve të mbyllura dhe nuk është e disponueshme lirshëm për t'u kërkuar në internet. Për të thjeshtuar shpërndarjen e adresave IP brenda organizatave dhe rrjeteve, u formuan adresat personale. Shtë më e thjeshtë të identifikosh një adresë IP personale duke sqaruar situatën reale.

PW-të e administratorit të routerit 192.168.8.100 & 192.168.8.100 Login IP është një adresë IP ku routerë të tillë si Linksys & më shumë rrjet e përdorin si porta ose pika hyrjeje. Organizatat ndërtojnë aksesin e administratorit të routerit në adresë për të lejuar administratorët e rrjetit të rregullojnë rrjetet e tyre si dhe routerët. Veçanërisht mund të trajtohet Mundësia e Sigurisë, DNS, përfaqësuesi, IP QoS, LAN, cilësimet WLAN, Menaxhimi i Rrjetit, DSLMAC, ADSL, WAN, blloku WPS; ndër të tjera.

Si të hyni lehtë në 192.168.8.100?

Përmes 192.168.8.100 Adresa e IP-së hyni në Administratorin tuaj të Routerit që mund t'ju lejojë të rishikoni konfigurimet dhe cilësimet që ofron softueri i routerit.

  • Kliko në 192.168.8.100 ose shkruaj 192.168.8.100 në shiritin e adresave të shfletuesit tuaj.
  • Nëse kjo nuk ka sukses, atëherë 192.168.8.100 nuk është adresa juaj IP e routerit. Pasi të identifikoni adresën IP të routerit, paraqiteni atë në Adresën e shfletuesit tuaj URL. Ju jeni dërguar në panelin e hyrjes së përdoruesit. Këtu paraqitni përdoruesin tuaj të routerit & PW.
  • Nëse nuk e mbani mend emrin tuaj të përdoruesit & PW, ju vetëm u përmbaheni këtyre komandave për t'i rifituar ato. Nëse nuk e keni reformuar PW dhe përdoruesi i parazgjedhur i cili shfaqet me routerin duhet t'i referoheni listës së parakalimeve dhe emrave të përdoruesve të paracaktuar të routerit. Pasi të jeni në panelet administruese të ruterëve, do të jeni në gjendje të modifikoni dhe ndryshoni çdo cilësim të internetit.
  • Nëse po përballeni me probleme për të rikuperuar routerin tuaj në 192.168.8.100 (nuk po ngarkohet ose nuk ngarkohet më gjatë), rrjetet mund të konsumojnë një adresë të re për ilustrim 10.0.0.1, 192.168.2.1, 192.168.0.1. Në gjendje të tillë kontrolloni adresën lista e IP e ruterit.
  • Nëse zotëroni një rrjet shtëpiak dhe keni një telefon inteligjent, një kompjuter desktop, një tablet dhe një kompjuter portativ. Përmes një routeri qendror, këto vegla lidhen me internetin. Në vend të pajisjes së veçantë në rrjet që ndahet me adresën IP publike, publiku i caktuar Adresa IP që do të përdorni i është dhënë routerit.

Një router mund të caktohet një adresë IP publike, megjithatë do të ndajë një adresë ekskluzive me Protokolli DHCP te të gjitha pajisjet në rrjet. Veglat në rrjetin tuaj do të transmetojnë njëra-tjetrën duke përdorur adresën e tyre personale IP, dhe routeri mund të përdorë adresën IP publike për të thjeshtuar ndërveprimin në internet. Ndërsa lidheni me internet, adresat tuaja personale do të qëndrojnë të fshehta, dhe vetëm adresa publike IP e ruterëve vërehet.

Për 192.168.8.100 Pro prova për gjurmimin e IP-së gjenerohet nga PC. Adresa e Protokollit të Internetit hardware vëzhgon një specifikim të përshtatshëm të Adresës së Protokollit të Internetit IPv4.

Fjalekalimi i perdoruesit 

Emri i përdoruesitFjalëkalimin
adminadmin
admin(Asnjë)
adminFjalëkalimi

Lini një koment